- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
Nekem volt már másik x 4 phenomom azt is szépen be lehetett állitani. jelenjeg 0.85volton megy 1300mhz orajel mellett,ráadásul fixen terhelve is csak ennyit kap. Ha kell a sebesség akkor meg egy mozdulat és visszaállitom eredetibe. igy integrált kártyával idle 39watt terhelve 45 watt a x4 925 fogyasztása. Biztos be lehetne állitani mindet, jobban,de lehet tényleg az van,hogy a gyár biztosra megy igy egyikkel sincs baj. csak a fogyasztás nem a legjobb.
Szerintem ez nem szerencse kérdése. -
Silentfrog
veterán
Nekem semmi bajom a 95-125wattos Amd procikkal terhelve. Az Idle fogyasztással van.
Én be tudom kézzel állitani ugy hogy 20wattal kevesebbet fogyasszon,ezt a gyár miért nem tudja belőni? Sokan nyűglődnek mostanában a fogyasztáson,a tesztek is ezzel kezdik, az cikküket ha tesztelnek.
Ha tudja a processzor akkor miért nem lépi meg a gyár?
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest