- Motorola Edge 40 - jó bőr
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Silentfrog #10 üzenetére
Nem, sajnos nem lehet beállítani mindet. NEkem a jelenlegi és a korábbi procim is kékhalált okozott alulfeszelve, ált. már induláskor. Örülj, hogy neked a közepéből jutott!
Amúgy meg nem akkor gáz ez, a teljesítményt is figyelembe véve.
-
Mittu88
senior tag
válasz
Silentfrog #6 üzenetére
Na igen, nem mindegyik proci tudja, azért nem lépi meg a gyár. Nincs két ugyanolyan processzor, ezt vedd figyelembe. Nekem például egy phenom II x2 555-öm van, 4magosítva üzemel a gyári 3,2GHz-en, viszont alulfeszelve, de nem vészesen, 1,375V-ról 1,3V-ra. A gép kb napi 12-14 órát megy és 1-2 naponta - szerintem - hibázik a proci és újra kell indítani a gépet. A hibajelenség: pl. internetezés közbe akármelyik hivatkozásra kattintok, új lapon nyitja meg egyből, alapból nagybetűvel ír, ha shift-et nyomok akkor vált kicsire, enter helyett shift+entert érzékel, stb. Néha megjavul, ha előhozom a feladatkezelőt (elég megnyitni), néha pedig elő se jön ctrlaltdel-re. Azért valaki erősítsen meg, hogy ettől lehet-e? Kékhalál meg egyéb "durvaságok" még nem voltak
-
válasz
Silentfrog #6 üzenetére
Lehet azért, mert te egy szerencsés verziót fogtál ki, de az összes többi kevésbbé jól sikerültnek is tudnia kell a vállaltakat, ezért olyat állítanak be minimumnak, amit minden tud.
Aztán ha valaki szerencsés ( mint te ) és ért hozzá, akkor tud a helyzetén javítani.
-
Kapti
tag
válasz
Silentfrog #6 üzenetére
Teljesen igazad van. Én is alulfeszelve használom AMD procimat és alig fogyaszt valamit.
Persze az átlagot elriasztja a magas fogyasztási adat ilyen magas energia árak mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Hollow Knight
- Linux kezdőknek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest