- MIUI / HyperOS topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Magisk
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Szerintem minden termeknek vannak fanatikusai
MW, Honda, a Nokia fanok, anno mindennek lehordtak a konkurenciat, az nem tunt fel senkinek.
Ugyanugy vannak, akik csak SONY termeket hasznalnak, vannak az android fanboyok,(akik szerint minden Apple termek sz.r. Aztan vannak a windows partiak, akik az osx-et sz.rnak tartjak...
Szerintem akiket csak ez tart viszza az Apple-tol, az erossen tuloz.
Hozza kell tenni, hogy a ceg iszonyatosan nagy dolgokat tett le az asztalra. -
gerbaudhu
tag
Ezt az almaleragasztós részt Bog tényleg jól leírta, én is épp ezt érzem, hogy csak mert szeretek használni valamit, amit az Apple gyártott, még nem akarok más szemében sznobnak tűnni, és nem villogni akarok vele, csak használni. Emberek közt tényleg jó lenne néha egy matrica, mert így általában szégyellem elővenni a Macbookot...
A sok-sok csatlakozós hozzászóláshoz én csak annyit tennék hozzá, hogy bármilyen nehéz ezt elfogadni, a minimalista (dizájn oltárán csatolófelületek hadát feláldozó) filozófia az, ami erre a cégre jellemző, ezért talált egymásra Ive és Jobs. Lehet ezért őket nem szeretni, fikázni, de mindig megvan a választás lehetősége. Érdekelne ugyanakkor, hogy alakult volna ez a vita, ha beleteszik a kábelt az alapcsomagba.
Amit még szerettem volna megosztani, hogy pár hónapig használtam androidos telefont (Blade) és úgy vettem észre, hogy az a közösség, ami a m.arénás fórumban összejött legalább annyira fanatikus, mint az Apple hívők. Nem szeretnék általánosítani, nem állítom, hogy minden Android user ilyen, én csak ott találkoztam ezzel. Arra viszont hamar rájöttem, hogy nem szeretnék egyik táborba sem tartozni... Lett megint iPhone, majd leragasztom rajta a logót valahogy!
Ja és szerintem is inkább fociznunk kéne!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest