- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerbaudhu
tag
Ezt az almaleragasztós részt Bog tényleg jól leírta, én is épp ezt érzem, hogy csak mert szeretek használni valamit, amit az Apple gyártott, még nem akarok más szemében sznobnak tűnni, és nem villogni akarok vele, csak használni. Emberek közt tényleg jó lenne néha egy matrica, mert így általában szégyellem elővenni a Macbookot...
A sok-sok csatlakozós hozzászóláshoz én csak annyit tennék hozzá, hogy bármilyen nehéz ezt elfogadni, a minimalista (dizájn oltárán csatolófelületek hadát feláldozó) filozófia az, ami erre a cégre jellemző, ezért talált egymásra Ive és Jobs. Lehet ezért őket nem szeretni, fikázni, de mindig megvan a választás lehetősége. Érdekelne ugyanakkor, hogy alakult volna ez a vita, ha beleteszik a kábelt az alapcsomagba.
Amit még szerettem volna megosztani, hogy pár hónapig használtam androidos telefont (Blade) és úgy vettem észre, hogy az a közösség, ami a m.arénás fórumban összejött legalább annyira fanatikus, mint az Apple hívők. Nem szeretnék általánosítani, nem állítom, hogy minden Android user ilyen, én csak ott találkoztam ezzel. Arra viszont hamar rájöttem, hogy nem szeretnék egyik táborba sem tartozni... Lett megint iPhone, majd leragasztom rajta a logót valahogy!
Ja és szerintem is inkább fociznunk kéne!
-
gerbaudhu
tag
Kinek mi éri meg. Nekem nincs se netbookom, se iPadem, valszeg nem is lesz, de "bohóckodtam" már netbookon, bár azt én inkább kínszenvedésnek írnám le, amire a jelenlegi netbook hardverek egy win7 alatt képesek. Az viszont szerintem sokaknak sokat megér, hogy egy eszköz kezelése folyamatos mosolyt csal az arcára (ezt tényleg lehet ez alapján bohóckodásnak hívni). Akiknek a grafikai effektek, a sima működés nem számítanak, nyilván nem fogják értékelni az ilyesmit, és persze ha darabokra szedjük az iPadet, akkor az is kiderül, hogy kb 50e Ft értékű alkatrész van benne. De azt az ilyen számolgatók valahogy sosem veszik figyelembe, hogy a hardevr és a szoftver kifejlesztése, annak az optimalizálása (és jelenleg az Apple ebben verhetetlen), a gyártás költségei mind rárakódnak. Biztos vagyok benne, hogy nagy a haszna az Apple-nek, de valahogy a műanyag konkurensek legalább ennyibe kerülnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest