- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolidodd
senior tag
Igen, ezen pörgök, mert eddig nem tűnt fel, hogy itt szokás lenne káromkodni (nyilván szoktam, de nem akárhol, pl. itt sem), és kifejeztem a meglepettségemet.
Ha én mást tartok reálisnak, más logika szerint gondolkodok, értelmezem a dolgokat, akkor az már nem is realitás? Vagy csak az a realitás létezik, amit te annak tartasz? -
zsolidodd
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A legtöbb gépen (nyilván van kivétel) ma már HDMI csatlakozó van, ami hasznos. De ha VGA, minidisplay port stb. csatlakozó kell, akkor marad az átalakító.
Netbookot meg hagyjuk, igaz nekem csak Dell mini-vel van tapasztalatom, de a legtöbb hasonló architektúrával rendelkezik. Nekem lassú volt, hosszú bootolási idő stb. Ellenben volt rajta HDMI-port (nem igazán tudott még HD-ready videókkal sem boldogulni), meg billentyűzet, és persze XP. Nekem nem vált be, lehet, hogy valakinek igen, mindenki más területeken hajlandó a kompromisszumra. Nekem a bill kevésbé fontos, mint a sebesség. -
zsolidodd
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ezen pörögsz? Ha adnának hozzá kábelt, akkor az rövid/hosszú/fehér/fekete stb lenne, ami valakinek nem felel meg. Mit kezd egy HDMI porttal az, aki VGA-s projektorra köti, mert prezentál, és mit kezd a VGA-val, aki filmet akar nézni a TV-n? Én pl. nem akarok fizetni a kábelért, mert nem kell, van itthon kettő is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - gyári tartozékokkal - szép állapotban
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- iPhone 15 Plus 256GB yellow gyári független megkímélt akku 90%
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone Air 256GB Space Black ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium 94% ! 3 Hó Jótállás
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest