Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolidodd
senior tag
Igen, ezen pörgök, mert eddig nem tűnt fel, hogy itt szokás lenne káromkodni (nyilván szoktam, de nem akárhol, pl. itt sem), és kifejeztem a meglepettségemet.
Ha én mást tartok reálisnak, más logika szerint gondolkodok, értelmezem a dolgokat, akkor az már nem is realitás? Vagy csak az a realitás létezik, amit te annak tartasz? -
zsolidodd
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #81 üzenetére
A legtöbb gépen (nyilván van kivétel) ma már HDMI csatlakozó van, ami hasznos. De ha VGA, minidisplay port stb. csatlakozó kell, akkor marad az átalakító.
Netbookot meg hagyjuk, igaz nekem csak Dell mini-vel van tapasztalatom, de a legtöbb hasonló architektúrával rendelkezik. Nekem lassú volt, hosszú bootolási idő stb. Ellenben volt rajta HDMI-port (nem igazán tudott még HD-ready videókkal sem boldogulni), meg billentyűzet, és persze XP. Nekem nem vált be, lehet, hogy valakinek igen, mindenki más területeken hajlandó a kompromisszumra. Nekem a bill kevésbé fontos, mint a sebesség. -
zsolidodd
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #47 üzenetére
Ezen pörögsz? Ha adnának hozzá kábelt, akkor az rövid/hosszú/fehér/fekete stb lenne, ami valakinek nem felel meg. Mit kezd egy HDMI porttal az, aki VGA-s projektorra köti, mert prezentál, és mit kezd a VGA-val, aki filmet akar nézni a TV-n? Én pl. nem akarok fizetni a kábelért, mert nem kell, van itthon kettő is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest