- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Google Pixel topik
- Íme az új Android Auto!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- EarFun Clip – cimpazaj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
válasz
alamuszi #345 üzenetére
"Pont az a baj, hogy te beszélsz mindenfélét, és szokás szerint már régen nem arról, ahonnan ez az egész elindult."
Nem kéne sokat visszaolvasnod, hogy rájöjj, hogy TE vagy az egyetlen, aki nem arról beszél amiről egy ideje szó van.
"Ugyanis, a sorozatszám akkor kerül regiasztrállásra, mikor az Apple eladja a forgalmazónak."
Nem igaz.
A sorozatszám akkor kerül regisztrálásra, mikor a készüléket először aktiválod, ezért fordulhat elő olyan, hogy egy ajándékba vett iPhone a központi rendszerben 1 hónappal több garanciával rendelkezik, mint ami a számláján szerepel, mivel aki kapta csak később aktiválta."Ebből még sosem volt baja a kereskedőnek, meg a sameszainak igez Everman...."
Még egyszer, hogy a setétséget oszlassam (tudom reménytelen), nem vagyok kereskedő és nem is állok kapcsolatban egyel sem (főként, hogy ahol lakom nincs semmiféle Apple kereskedés).
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52 5G - 128 GB - fehér (165), Felújított, karcmentes eredeti kijelző, garanciával!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest