- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
En is x2 3800+ on nyomom. Igaz most 2800mhz(megy ez tobbet is). A Crysis 1600x1200 ban. Valszeg az ujjabb jatekok mar nem mennek olyan siman de meg mindig jo lesz. A kijelentes szerintem alapbol hibas hogy netezes meg stb. Lehet ezeket a gepeket hasznalni meg par evig. Attol fugg hogy kinek milyen beallitas a jo. (en most modolt high-on nyomatom). A masik meg hogy en alapbol win 2003-t hasznalok es sokkal simabb mint xp es tarsai. Szerintem ezen kar is vitazni mert az "alap felvetes" rosz. Ahogy irtak ...
Lehet ezt csavarni stb....
Vitanak meg : beke poraira. -
Bluegene
addikt
q9550 netezni, jólvan, ülj le, egyes. pedig az lesz
pár éve még mindenkinek egy AMD FX-52-re(vagy FX-55? nemtom, egymagos AMD csúcsprocessor volt, aranyárban) csörgött a nyála és azt hittünk sose avul el, lám-lám most már elavult
honnan veszed ezt a badarságot h a Q9550 a végtelenségig jó lesz
, az említett egymaghso amd prockó is jó, netezésre
meg old-school játékra hiába volt anno csúcs-szuper és 250K
a Q9550 is EL FOG AVULNI!!!
ÉRTSD meg, ki fog jönni húszor olyan erős proci is, nyugi
-
keIdor
titán
Ez a hülyeség, barátom:
"4 éves far cry nekem még mindig megfelel, és röhögve fut egy amd 3200+ on, 6600gt vel"
Még jó, hogy 4 éves játék szépen megy 4 éves cuccon! A Crysis is szépen fog menni 2014-ben is a Q9550-en. Pontosan ugyanolyan gyorsan, mint most 2009-ben. Ha még mindig nem érted mire írtam a P1-et akkor sajnállak.
és nem kell megsértődni... értelmezni meg tanulj meg, utána osztogasd a karókat...
MOD: Bár mintha a FarCry 2003-as lenne, szóval persze, hogy elbírja az AMD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest