- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Várható volt. Egyszerűen fölösleges alaplapot cserélni már egy ideje, gondolom ez az eladásokon is meglátszik.
Egyébként szerintem még jódarabig vásárolható lesz a Q9650 és pont a foglalat kifutása miatt lesz számottevően olcsóbb, így lényegében egy jófajta P35-ös deszka régóta az egyik leg időtállóbb választás volt annak aki a megjelenéskor meg is vette. Lehet hogy ez a váltás öngól lesz, mivel a CPU cseréjekor mindenki úgy kalkulál hogy a lapcsere árát is pofátlanul hozzáadja a CPU árához és emiatt az új foglalatba szánt CPU-k ára hiába lesz kedvező. -
g@bo
nagyúr
" Még mindig tartom a véleményem, és csak netre lesz jó! "
bravó. szerintem hagyjuk, ez már no comment kategória.
mi köze egy p1 133 nak egy athlonhoz, vagy egy quadhoz. ittál, v mi a gáz?
p1 133 2 mega ram vót, most meg 4 giga, nem nem értem az összefüggés, a lépték teljesen más.
najó, bevágok inkább egy dréhert, mert nekem ez a felfogás magas.
-
g@bo
nagyúr
" tartom a véleményem, csak netezésre lesz jó... "
q9550.
hát ez nagyon buta vélemény, még jó, hogy nincs befolyással semmire, sőt.
nem értem, hogy gondolod a szimplamagos arhitekturálisan is elavult cuccokat ehhez hasonlitani. egy p2 400 at cserélni kellett régen, mert a teljesitménye akkor is ócska volt ( 1 este kódoltam egy cd-t mp3 ba... ) de azért egy quad... abban van kraft, bő nyállal 5 évre is. persze, ki ne élvezné a sebességet, filmkódolás 50 perc helyett 10. és ha a 50 is megfelel? aki nem munkára használja, nem pénzt keres vele, annak nem kell feltétlen rohannia, aztán vannak a péhá csodái, akik +5 mhz et tolnak a cuccra naponta, ez az életük, és erre matyiznak.
kell a fejlődés, érthető. meg el kell adni a az új, látványos (optimalizálatlan hulladék), de nagy nulla játékokat pár év múlva.
4 éves far cry nekem még mindig megfelel, és röhögve fut egy amd 3200+ on, 6600gt vel.
-
atesss
addikt
"Azok mire jók ma, semmire... " Na azért ilyen kijelentéseket ne tegyünk...
Én Pl. P4 2@ 2,4-et használok, asszem már 6,5 éves ez a gép (persze az "alapon" kívül sokminden lett fejlesztve azért az évek során; az alaplap, a proci, a ház, a hangkártya, és az egyik, 60GB vinyó az eredeti még).
Játékon kívül kb. minden mást lehet vele csinálni, még videót is szerkesztettem rajta, nem volt a leggyorsabb kódolásban, de azért lehetett használni bőven.
Illetve nem csak a legújjabb játék lehet játék...És az 1080p is megoldható egy kis trükközéssel, konkrétan AGP-s Ati HD kártyával.
Amikor én vettem, még drága volt (asszem 20k körül a Sapphire HD2600XT AGP), de most már 10k alatt láttam használtan. Az azért mégsem annyi, mint egy teljesen új konfig.
Ja mondjuk vinyót nem kéne cserélnem, mert vettem egy PCI SATA kártyát már jópár éve.Ja és ha nem magatokból indultok ki, hanem az átlagfizetéssel rendelkező magyar családból akkor ők milyen gépet tudnak venni maguknak ? Sajnos kb. semmilyet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest