Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- DIGI Mobil
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Apple Watch
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Dilikutya #36 üzenetére
Nem akarok beleszólni, mert nem értek a WP-hez, de a háttérben futó messenger progik nem számítanak multitask-olásnak?
Az legtöbb ismerősöm legalább kettőt használ az ilyenekből. Nem beszélve a webrádióról, vagy egyéb zene lájátszó progikról. Van aki youtube-ről hallgat zenét netezés vagy játék közben.
Bár az ismerőseim főleg Android felhasználók, de ezek általános igények, ahogy én észreveszem.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
kolosanyi
veterán
válasz Dilikutya #14 üzenetére
Az, hogy erre pazarolják az erőforrásaikat, közben a közép-, és felsőkategóriát hanyagolják, nem is beszélve a szolgáltatásaik lokalizációjáról. Vagy - amiben én ugyan nem teljesen értek egyet, de öregmotoros WP-sek között nagyon aktuális probléma - a rendszer egységének megtartásáról, sőt továbbfejlesztéséről. Helyette ígérnek fűt-fát a Windows 10-zel, ami legkorábban egy év múlva várható.
Hozzáteszem, hogy érzékelem ugyan ezt, de én nagyon jól elvagyok a jelenlegi telefonommal, egy 630-cal és nem szívesen váltanék át másik platformra. Illetve almáékra nagyon kíváncsi lennék, mert azt meg nem próbáltam, de az nekem már drága.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k