- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dilikutya #36 üzenetére
Nem akarok beleszólni, mert nem értek a WP-hez, de a háttérben futó messenger progik nem számítanak multitask-olásnak?
Az legtöbb ismerősöm legalább kettőt használ az ilyenekből. Nem beszélve a webrádióról, vagy egyéb zene lájátszó progikról. Van aki youtube-ről hallgat zenét netezés vagy játék közben.
Bár az ismerőseim főleg Android felhasználók, de ezek általános igények, ahogy én észreveszem. -
kolosanyi
veterán
válasz
Dilikutya #14 üzenetére
Az, hogy erre pazarolják az erőforrásaikat, közben a közép-, és felsőkategóriát hanyagolják, nem is beszélve a szolgáltatásaik lokalizációjáról. Vagy - amiben én ugyan nem teljesen értek egyet, de öregmotoros WP-sek között nagyon aktuális probléma - a rendszer egységének megtartásáról, sőt továbbfejlesztéséről. Helyette ígérnek fűt-fát a Windows 10-zel, ami legkorábban egy év múlva várható.
Hozzáteszem, hogy érzékelem ugyan ezt, de én nagyon jól elvagyok a jelenlegi telefonommal, egy 630-cal és nem szívesen váltanék át másik platformra. Illetve almáékra nagyon kíváncsi lennék, mert azt meg nem próbáltam, de az nekem már drága.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Több adat és kép is kiszivárgott a Microsoft várhatóan hamarosan elstartoló belépőszintű Lumia modelljéről.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robogó, kismotor
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest