Hamarosan érkezhet a Microsoft Lumia 435

A középkategóriás Lumia 535 volt az első Microsoft logóval piacra dobott Lumia készülék azt követően, hogy a redmondiak befejezték a Nokia felvásárlását. Azonban várható volt, hogy előbb-utóbb érkezik egy-egy Lumia többi szegmensben is, és friss kémhírek szerint a legolcsóbb kategória lehet a soros.

A Lumia 435 elnevezés, amely egyelőre csak a pletykák szintjén létezik, Kínában bukkant fel, ahonnan egy fotó is érkezett az állítólagos méretekkel. A Microsoft új mobilja 118,1 mm magas és 64,7 mm széles lehet, a kijelző pedig 4 hüvelykes, WVGA felbontással. A készüléket Snapdragon 200-as rendszerchip hajthatja, a hátlapra 5 megapixeles kamera kerülhet. Természetesen a fenti információkat nem szabad tényként kezelni, mindenesetre az ilyen és hasonló szivárgások után napokon vagy heteken belül valóban meg szokott jelenni egy-egy készülék.

Azóta történt

Előzmények

  • Microsoft Lumia 535 Dual SIM - egy új remény

    Tesztalanyunk az első olyan okostelefon, mely már a redmondi cég égisze alól került ki, az alsó kategóriába szánták, qHD IPS kijelző, 5 megapixeles kamera és Snapdragon 200 jellemzi.

  • Nokia 130 - egyszerűen vége

    Hétezer forintért, nyomógombos számbillentyűkkel és két SIM-foglalattal érhető el a Nokia filléres mobiltelefonja, ami nem okos, ellenben igen apró.

  • Nokia Lumia 735 - maga felé hajlik a keze

    A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.

  • Nokia X Dual SIM - bétateszt következik

    Érdekes gondolat olyan androidos okostelefont csinálni, ami feature phone-nak akarja mutatni magát. A finnek újdonsága ennek ellenére piacra került.

Hirdetés