- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
"Ausztriába vasárnap nincs benzinkút a kis városokban."
Ezt honnan sikerült összehozni?... Dehogy nincs.
Egyékbént meg egyrészt az osztrákoknál is kezd felmerülni a vasárnapi nyitvatartás, másrészt meg itt a nyugati határon látszik, hogy az átlag osztrák polgárnak sincs ellenére az a gondolat, hogy vasárnap vásároljon be.
"A bevásárlás az kurvára nem létszükség. Az ráér hétköznap is."
Ezt, ha kérhetném, akkor ne akarja más kitálni helyettem.
"Azt is látni kéne, hogy családanyák robotolnak vasárnaponként a pénztárban, pedig nekik a vasárnapi ebédet kéne készíteniük."
Nem tudom, de ahogy látom, a vasárnap dolgozók egy jó része diák, aki itt keresi meg az egyetemrevalót (és ők értelemszerűen hétköznap nem annyira érnek rá), másrészt ha meg családanya dolgozik, az meg azért teszi, hogy legyen miből pénz a vasárnapi ebédre, ráadásul saját választásból.
-
8th
addikt
Azt is látni kéne, hogy családanyák robotolnak vasárnaponként a pénztárban, pedig nekik a vasárnapi ebédet kéne készíteniük. Azt meg senki ne várja el a másiktól, hogy elvegye a családjától a családi vasárnapokat.
Aki elégedetlen a munkájával/munkáltatójával az váltson munkahelyet és kész. Pártunk és kormányunk ezzel a húzással bucira szopat egy fél országot azt is akinek jól jött a hétvégi pótlék azt is aki csak vasárnap ér rá bevásárolni mert a normális életkörülmények megteremtéséhez muszáj hétből hat napot reggeltől estig dolgoznia.
A bevásárlás az kurvára nem létszükség. Az ráér hétköznap is.
Neked nem létszükség mert a magad ura vagy és akkor dolgozol ha jól esik. Az emberek 80%-a nem ilyen szerencsés. Én dolgoztam ácsokkal egy nyarat. Amikor fent baszod a rezet reggel héttől délután ötig-hatig a tetőn és nap végén szutykosan büdösen a fáradságtól remegő kezekkel lábakkal már semmi másra nem tudsz gondolni csak arra, hogy hazaérj végre lezuhanyozz bepakolj az arcodba valami kaját és beborulj az ágyba akkor pár idióta miatt akiknek fogalmuk sincs a való életről még fújd fel a pofád és az otthoni napi teendők mellett!! basszál el arra alsó hangon 1-1,5órát a megfizethetetlen pihenőidődből, hogy bemenj a sok kretén közé vásárolgatni. Eddig elintézte az ember vasárnap kényelmesen ráérősen na eztán nem fogja. Milyen jogon korlátoz engem bárki is abban, hogy akkor vásároljak amikor nekem jól esik/időm van rá? Csak mert pár öltönyös pingvin nagy unalmában vallási alapon így döntött a parlamentben? A világ megváltozott csak ők meg maradtak dinoszauruszok. Manapság az emberek toronymagasról tesznek a vallásra.
Bammeg a létfenntartásért foggal körömmel küzdő a kereskedelemben alkalmazottként dolgozó amúgy is szarul kereső emberek zsebéből vesznek ki pénzt a vasárnapi zárva tartással és ez több mint undorító húzás! Szégyellje el a pofáját akinek ez kipattant a beteg agyából! -
A baráti körben, rokonságban lévő hipermarket dolgozók, hogy állnak ahhoz a kérdéshez, hogy a Vasárnap megkeresett pénzüket nem kapják majd meg ?
Az meg érdekes dolog, hogy ha utálják a hétvégi munkát, akkor miért nem mennek máshová dolgozni ?UI: Ne személyeskedjetek már.
-
bambano
titán
azt ugye észrevetted (nem), hogy valami eszement módon atom ócska régi elveid vannak az élettel és a nőkkel kapcsolatban? a nőnek semmi más dolga, csak hogy konyhatündér legyen vasárnap délelőtt? mindenkit felment a törvény a meló alól, de a családanyákat a konyhai meló alól nem?
észrevetted már, hogy feltalálták a villanyt, meg hasonló dolgokat?
szerk: miért nem te főzöd a vasárnapi családi ebédet?
-
Dany007
veterán
Nem is tudom mondjuk az eszedbe se jutott, hogy az a szerencsétlen azért dolgozik vasárnap is mert az ilyen áruházi alkalmazottak / több műszakban dolgozók amúgy rohadtul keveset keresnek? És nem lehet, hogy mondjuk az a plusz pénz, amit a vasárnapra kapnak jól jön a családnak?
Mégegyszer mondom senkinek(!) nem tartanak és eddig se tartottak fegyvert a fejéhez, hogy: márpedig dolgoznod kell(!) vasárnap is.
Vagy komolyan azt gondolja valaki, hogy az a szerencsétlen pénztáros vagy árufeltöltő azért rohadt ott vasárnap is dolgozni, hogy majd dőzsölhessen meg Dubaiozhasson vagy iPhone 6-ot vehessen? :S
@(#118) Viktor77:
Ennyi. Erről van szó. Hihetetlen, hogy ezt valaki nem tudja megérteni.
-
Szabadidő szerintem nem egyenlő Vasárnappal, legalábbis nagyon sok helyen nem, és ezt a Fidesz ne is döntse el az emberek helyett, mert aki dolgozik Vasárnap, az nyilván nem a tarkóhoz tartott fegyver miatt teszi, hanem a pénz miatt.
Ramirex 110 hsz: Akkor most Apudék azonnal zárjanak be hétvégére, mert legyenek együtt a családdal !!! (ekkora öngólt, öcsém)
-
Teljes mertekben egyet ertek. Inkabb eljen az ember kevesebb penzbol, de azt elvezze, ha mast nem is, csupan azt, hogy a szeretteivel van. Aki nem ezt az utat koveti, az elobb utobb nagy gondokkal fog szembenezni. Egeszseg leromlasa, depresszio, csaladi konfliktusok etc.
exchanger a velemenyem irtam le. Neked lesz rossz, ha nem koveted.
-
Mit csinálnál, ha annyi munka lenne, hogy vissza kellene mondanod, mert hétvégére is kellene ütemezned ?
Tudom sarkított példa, de sokan nem tehetik meg, hogy a hétvégi többlet pénzt csak úgy eldobja, mert elvei vannak.
Nagyon sokan dolgoznak hétvégén, pl. diákok rengetegen vannak, ők hova mennek dolgozni Vasárnap ? Azt amit most megkeresnek Vasárnap és nyilván elköltik (vagy félreteszik) valahol, azzal a pénzzel mi lesz, azzal a diákokkal mi lesz ... -
C4mp3r
addikt
magyarazd mar el nekem, hogy te vagy egy politikus milyen alapon szol bele abba, hogy egy ember hogy dolgozik/eli az eletet? leirtad te rohadt szerencses vagy, akkor legyen mindenki kutfuro, mert pihenhet 3 honapot? egyebkent aki vasarnap dolgozik annak altalaban hetkoznap van szabadnapja.
-
exchanger
tag
Akkor sorolom még mik ne üzemeljenek:
- Telefonközpontok (csak a 112 / 911 működjön)
- Internetszolgáltatók
- Tévé sugárzások
- Áramszolgáltatás
- Csatornahálózat
- Tömegközlekedés
- Repülőjáratok (nem fogadunk és nem indítunk, mert itt vasárnap van!)
- Tömegközlekedés - vonat (a nemzetközi vonatokat megállítjuk!)
- Gazdaságok (egy rohadt állat se kapjon enni vasárnap)
- Temetők
- Templomok (haha, ez is szolgáltatóipar ha tetszik ha nem)
- Vízszolgáltatás
- Hibaelhárítás
- Tűzoltók csak akkor vonuljanak ki, ha valaki életveszélyben van, amúgy égjen le minden
- KatonaságNos ezek nem kerülnek ember életekbe, szóval nincs is rájuk szükség. Maradjon mindenki otthon, és menjen templomba vagy rúgja át az asszonyt a vak komondoron, vagy a kettőt együtt. Majd igyon egy pálinkát és olvasgassa a magyar nemzet-et.
Kicsikét az az érzésem, hogy burokban élsz. Senki sem azért dolgozik, mert akar, hanem mert kell neki a pénz, ha meg akar, nehogy már te mond meg neki, hogy de akkor sem dolgozhat mert az nem élet, lője inkább fejbe magát.... Nevetséges.
-
ja, akkor vasárnap amikor a kórházba a gyógyszerosztás és az ételosztás van, akkor kérd hogy téged ne szolgáljanak ki, mert te nem értesz azzal egyet, hogy családanyák ilyenkor dolgozzanak
tévét se nézz, rádiót se hallgass, és reménykedj hogy a mentőbe férfi orvos legyen
benzinkutat és vendéglátást nem is említem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest