Új hozzászólás Aktív témák
-
Itt azt nyilatkozza a tesco vezere, hogy:
A vasárnapi kereskedelem tilalma miatt nem fognak több kollégától megválni.
A vasárnapi munkaórákat átcsoportosítják a hét többi napjára.
A vasárnapi házhozszállítás kapcsán egyelőre vizsgálják, hogy milyen lehetőségeik vannak a jogszabályi tilalmakat betartásával arra, hogy biztosítsák a választás lehetőségét a vásárlóknak. Abban az esetben, ha mégis lehet online szolgáltatást nyújtani vasárnap, akkor úgy, ha nem, akkor új megoldásokat keresnek majd. -
válasz
Coccolino_O #186 üzenetére
A kormany reszerol had ne nekem kelljen ezt lenyilatkozni.
-
válasz
Coccolino_O #183 üzenetére
Mar most megoszlanak a velemenyek a dontesrol, varjunk ezzel kicsit, mi lesz a kovetkezmenye. Mert azt senki sem tudja, csak duhbol irogat mindenfelet, ami szerinte majd kovetkezik ebbol.
Vandorlas meg mindig is volt es lesz ezutan is.
-
válasz
Coccolino_O #151 üzenetére
Egyetertek.
-
válasz
exchanger #136 üzenetére
Tovabbra sem ertem miert gondolod azt, hogy itt barkit is erdekel, hogy te mit csinalsz az eletben. Beszelgetunk, leirjuk a velemenyunk kulonbozo temakrol. Semmi tobb.
Coccolino_O A nagy rohanasban elmegyunk amellett, ami igazan fontos. Roviden ennyit fuznek hozza.
exchanger en sem akarom raeroltetni senkire az enyemet. Mint irtam nem erdekel mit csinalsz, meg az se erdekel mit csinal a harmadik, csak te vagy keptelen ezt felfogni ezek szerint.
-
Teljes mertekben egyet ertek. Inkabb eljen az ember kevesebb penzbol, de azt elvezze, ha mast nem is, csupan azt, hogy a szeretteivel van. Aki nem ezt az utat koveti, az elobb utobb nagy gondokkal fog szembenezni. Egeszseg leromlasa, depresszio, csaladi konfliktusok etc.
exchanger a velemenyem irtam le. Neked lesz rossz, ha nem koveted.
-
Nem fog tortenni semmi sem. Attol nem lett tobb munkahely, hogy vasarnap is nyitva vannak a boltok. A vasarlok meg majd hozzaszoknak. Egyebkent meg minden mas teruleten lehet dolgozni. Amikor szombat delben bezartak a boltok is mukodott minden, csak nagyon el vagyunk kenyelmesedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hardcore café
- BestBuy topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Formula-1
- Path of Exile (ARPG)
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest