- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Korábban is volt róla szó, hogy le akarják húzni a rolót? Én legelőször csak a vasárnapi nyitva(nem)tartás kapcsán hallottam erről először. Vagy talán csak ez volt az utolsó csepp..
Az mondjuk hihető, hogy a vasárnapot meg tudják úgy oldani, hogy nem rúgnak ki emiatt senkit.
-
Jhonny06
veterán
De gondolom ez is csak akkor működik, ha minimum 1 nappal előtte megrendeled. Szóval ugyanúgy előre kell gondolkodni, ezzel az erővel meg bevásárolsz a hét bármelyik napján.
Tehát ha elfelejtettél valamit és vasárnap reggel megrendeled, akkor feltételezem, hogy aznap nem fogják kiszállítani.
-
Dany007
veterán
A Tesco is jelen van szinte minden nagyobb városban. A gond az, hogy ettől függetlenül a kiszállítósdi online rendelés esetén csak Pest környékén van.
Hát meglátjuk. De mondjuk a CBA meg olyan drága, hogy lehet inkább hanyagolnám. De ha tényleg lesz online felület mindenképpen megnézem. -
Coccolino_O
őstag
Mert ha kiderül, hogy az egész hülyeség, akkor természetesen majd jól eltörlik? Mi ugyanabban az országban élünk? Érdekli bármelyiket is szerinted, hogy hány embert rúgnak majd ki, ha ténylegesen úgy látják majd a cégek, hogy így védekeznek a kieső profit miatt? Ne legyen igazam, de ha ez a forgatókönyv jön be, attól még semmi sem fog változni. Mehetnek majd többen tüntetni. Mert ha olyan jól állnánk, hogy több munkahely lenne, mint álláskereső, akkor kit érdekelne ez, menne máshova, és nem kellene féltenie most már az éhbéres fizetését is.
Nem a vándorlással van baj, hanem azzal, hogy nincsen miért visszajönni.
-
Coccolino_O
őstag
Szívesen megcáfolom. Attól még, hogy nekem hatalmamban áll veled valamit csinálni, és te nem tudsz mást tenni a beletörődésen kívül, attól még a meghozott döntésem lehet rossz, ha a te nézőpontodat nézzük.
Vannak, akik elhúznak innen, vannak, akik meg már belefáradtak ebbe az egészbe, és csak túlakarják élni. Ezért megy "tovább a verkli".
-
dabadab
titán
"Mindig ez van, azonnal vilagveget kialtanak az emberek. Aztan csak megy tovabb a verkli."
Tudom, hogy ez instant öngodwinelés, de ezt el lehetett mondani a náci haláltáborokról is: megcsinálták őket, nem lett világvége, ment tovább a verkli. Kiváló érvelés.
(#119) Dany007: "Vagy komolyan azt gondolja valaki, hogy az a szerencsétlen pénztáros vagy árufeltöltő azért rohadt ott vasárnap is dolgozni, hogy majd dőzsölhessen meg Dubaiozhasson vagy iPhone 6-ot vehessen? :S"
Ráadásul ha ezért is csinálná, akkor is, kinek mi köze hozzá?
-
Dany007
veterán
-
exchanger
tag
Aha... mire gondolhatott a költő című rovatunk következik:
"Teljes mertekben egyet ertek. Inkabb eljen az ember kevesebb penzbol, de azt elvezze, ha mast nem is, csupan azt, hogy a szeretteivel van. Aki nem ezt az utat koveti, az elobb utobb nagy gondokkal fog szembenezni. Egeszseg leromlasa, depresszio, csaladi konfliktusok etc.
"
-
exchanger
tag
Senkit nem érdekel, de a különbség köztem és közted az, hogy én nem akarom a szaros kis értékrendemet ráerőszakolni a másikra, azzal az indokkal, hogy "én tudom mi az élet te meg nem". Valószínűleg én a te életedet, egy sivár, értéktelen dolognak tartom, mégsem akarom, hogy úgy élj, ahogy én élek. Hagyom, hogy éld a kis sivár életedet, mert te ezt választottad.
Kíváncsi vagyok mit szólnál, ha azt mondanám, hogy te éjféltől láthatatlan unikornis hívő leszel, és ha ezt megtagadod akkor megöllek, mert csak a láthatatlan unikornis hívők élik az igazi életet, a többieket meg kell ölni.
Mert te ezt csinálod, szóval szállj magadba és gondold át a te übermensch életed.
-
Coccolino_O
őstag
-
exchanger
tag
Persze, majd 80 évesen lehet ez lesz a legfőbb, de addig élni szeretnénk. A saját értékrendet, pedig ismét nem igazán érdekel senkit.
(#123) h3lios : A strand sem lehet nyitva, mivel az is szolgáltatás. Ha ingyenes, akkor is kell személyzetnek lennie.
(#102) Ramirex: Szerinted az ország lakosságának a 90%-a pénztáros meg árufeltöltő?
-
h3lios
addikt
Nagyon jó dolog LENNE együtt lenni a szeretteiddel, de ha együtt vagytok akkor kellene valami program is, mert biztos buli egymást nézni egész nap, de annyira nem tartalmas. Jaa , hogy programhoz pénz is kell. Eddig ez megoldott volt, mert kijelöltetek magatoknak 1 napot, amikor el tudtatok menni valahova. Most a pénz is nehezebben jön össze rá éééés még 1 nap is kiesik, mivel vasárnap lószart nem tudsz csinálni.
Csak hozok 1 példát !
Strand: oké, nyitva lehet de nem lehetnek árusok akkor 1. kajád csak másnapos lehet, ami sosem lesz olyan mint a friss, 2. ha van is akkor méregdrága.
Mozi: Nem lehet nyitva
Kirándulás: Megint csak kellenek hozzá alapvető dolgok.Egyszóval nehezebbé tették az együtt létet is amit eddig is meg tudtak oldani az emberek.
Ja meg ha anyuka az új törvény miatt lesz éppen munka nélküli akkor biztos élvezni fogják együtt az életet, akár a híd alatt is. (oké kisarkított volt, de lehet valóságalapja..) -
meséld el szerinted hogy volt eddig, időkibővítőt használtak, vagy a boltosoknak volt külön 56 órás munkahetük a többieknek meg 40
vagy szerinted vasárnap csak kinyitották a boltot és az eladók nem mentek be dolgozni
akik vasárnap dolgoztak, azok például kedden voltak otthon
vagy most a dolgozókat akik vasárnap bent voltak, azokat megtartják, nem, egyszerűen kirúgják, mert 168 óra helyett csak 144 órának kell meglennie hetente
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest