Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian360
őstag
nekem van pár ismerősöm aki plázában dolgozik, nagyon sok helyen csak nyűg a vasárnapi nyitvatartás, mert fele akkora az igazi forgalom mint más napokon. lehet sok ember van a plázába csak éppen nem vesznek semmit.
Nem értek én se egyet az egységes vasárnapi bezárással, de valamilyen szinten korlátozni kellene szerintem is. Rövid távú hatása biztos az lesz hogy páran elveszítik a munkahelyüket, de hosszútávú hatását senki nem tudja. benne van a pakliban hogy tényleg visszaerősödnek a kiskereskedelmi egységek, illetve a piac átalakulása miatt a bérezési szokások is változhatnak. -
zolee5016
őstag
szóval
vasárnapra
kevesebb rendelés= kevesebb bevétel
nem veszek alapanyagot,nem fűtök fel kemencéket(hogy értsd egy 3 órás melóra is ugyanannyiba kerül a felfűtés mint egy 10 órásra..de a lényeg a tízórás műszaknál a hőntartás nem kerül már szinte semmibe ,míg 3 óra után meg lekapcsolom)...ugyanannyi ember kell a gépekre,tehát nem dolgozhatunk kevesebben,mégha kevesebb is a meló.....ugye a bér is bejátszik...víz-villany,gázolaj ...nem kell a kiszolgálószemélyzet(raktár)... nem kell sofőr (ugyanolyan messze van a bolt 3 láda áruval mint 40-el..stb stb stb... és ez havonta 4 nap....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Star Wars Battlefront II
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged