- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
energomatt #18004 üzenetére
Semmi, csak érdekesség, hogy be van kapcsolva az EV és mellette az üzemanyag is.
-
gulyasa
őstag
válasz
energomatt #18002 üzenetére
A kiválasztott üzemanyagtípus nem a benzinkutak helyének megjelenítésére van, ilyet én sem írtam. A benzinkutat megjelenítésének ki- és bekapcsolására van egy külön menüpont a beállítások főmenüjében.
Amúgy gőzöm sincs, mi a célja a (szénhidrogén) üzemanyagtípus megadásának...
Még ha számítana az alapján hatótávot, fogyasztást, vagy online ár adatbázis alapján útiköltséget, stb., akkor megérteném... -
gulyasa
őstag
válasz
energomatt #18000 üzenetére
Aktiválás után a kiválasztott töltőhálózatokat (pl. Lidl, Tesla töltők, stb.) mutatja csak. Persze ha az összes be van jelölve, akkor mindet mutatja.
Ettől függetlenül a "szénhidrogénes" üzemanyagtípusok nem lesznek deaktiválva (a másik menüpontban).
Talán majd az egyik jövőbeli frissítésben odafigyelnek erre is... -
leslieke
Jómunkásember
válasz
energomatt #17998 üzenetére
Az rég be van kapcsolva, ettől még nem oldódik meg a kérdésem.
-
Chris0321
veterán
válasz
energomatt #17978 üzenetére
Azért ne keverjük a dolgokat. Aki lámpás kereszteződésnél nem tud balra fordulni annak melyik kereszteződés könnyű?
-
Usgyi
aktív tag
válasz
energomatt #17978 üzenetére
Édes istenem! Kérlek ne értsd félre, nem akarok bántani sem Téged, sem mást, de aki ennyire bizonytalan az miért vezet?
-
csubuka
addikt
válasz
energomatt #17945 üzenetére
Értem, akkor ez csak random megfigyelés volt
#17946 Brogyi:
Szupi, köszi, akkor azt benéztem. De valahogy korrektebbül figyelmeztet már előre a Waze.
De lehet csak azért preferálom, mert az megszoktam. Meg pl szeretem, hgoy fixen az adott útszakasz sebesség limitjét mutatja stb.#17947 lacentos:
Ez az akksi kímélő tipp szuper. Időnként nekem is rinyál. Mondjuk 20 percenként és folytatja onnan, ahol abbahagyta, de lehet ez a hiba a háttérben. Mondjuk lehet az agilis elkerülőút tipp mutatást befolyásolja ez az időnkénti kapcsolat eldobás... -
válasz
energomatt #17838 üzenetére
Köszi a Lotti-s tippet, tetszik. Nem is tudtam erről.
-
válasz
energomatt #17842 üzenetére
Ma megnézem... bár nekem Dórival van gondom.
-
válasz
energomatt #17832 üzenetére
A Play áruházban "jeleztem" a problémát
-
energomatt
őstag
válasz
energomatt #17720 üzenetére
Csak a "Lotti magyar hang utcanév bemondással" esetében lépett fel ez a probléma.
-
LámaZ
addikt
válasz
energomatt #11592 üzenetére
Nehogy azt hidd!
Én egy szabálykövető, KRESZ-betartó gépjárművezető vagyok, de néha - főleg előzésnél - észre sem veszem, hogy már a 150 km/h körül mászkál a sebességmutató. Pedig nem egy izompacsirta az autóm. Ha valaki előtted megy fix 125 km/h-val több kilométeren át (mert lehet, hogy tempomatja van), te meg ki szeretnéd használni a megengedett maximumot (130-as, ugye), akkor muszáj lesz beletaposnod a gázba, hogy minél gyorsabban túl legyél az előzésen (amely egy kockázatos manőver).
Ennek ellenére - lekopogom - még nem kaptam csekket (de lehet, hogy most nyálazzák a bélyeget a borítékra a kisasszonyok), mert régebben 150-ig nem szólt a szerv, most meg olyan hírek vannak, hogy átlagolnak.
Az átlagom meg biztosan jó, mert - mivel nincs tempomatom - lemegyek 110-re, 120-ra is, főleg, ha el akarok engedni egy engem előző izomagyút. Amúgy is együttműködő sofőr vagyok, vagyis ha épp előznek, akkor nem rágyorsítok, mint sok hülye, hanem picit lassítok, hogy az engem előző kényelmesen be tudja fejezni a manővert. Hálaként aztán sok ilyen már tíz méterrel előttem visszasorol a külső sávba, na ők a hülyék másik rendjét alkotják. Mennyi ez eddig? Kettő, ha jól emlékszem. A hülyék harmadik rendje azok, akik felhajtónál, a gyorsítósávot elhagyva besoroltak a külső sávba, de úgy felejtik az indexet, és ez annak, aki mögötte jön jóval nagyobb sebességgel baromira zavaró.
Ezeken a waze nem segít, majd csak a robotsofőr. -
junkpod
veterán
válasz
energomatt #11421 üzenetére
A kérdésedre válaszoltam.
Most mentem egy kört, kifogástalanul működik a Bt, zenét is lehalkitja. A hiba a te készülékekben van. -
junkpod
veterán
válasz
energomatt #11419 üzenetére
Kezdetektől fogva.
-
junkpod
veterán
válasz
energomatt #11417 üzenetére
Ha a telefon csatlakoztatva van ÉS az autó rádió a BT forrásra van kapcsolva ÉS a wazeban nem a hangszóró lejátszás van beállítva akkor működni fog.
Ha droid telód van akkor így működik, ha iPhone, akkor az képes arra, hogy rádió vagy más média hallgatás közben is beadja a navi hangját egy fake telefonhívással. -
junkpod
veterán
válasz
energomatt #11414 üzenetére
Ok. Mi a waze BT kihangosítás konkrét hibajelensege tapasztalatod szerint?
-
junkpod
veterán
válasz
energomatt #11381 üzenetére
Szerintem a Bt hardver és os implementaciok annyira különböznek, hogy bőven van benne hibalehetoseg.
Amúgy meg tapasztalatom szerint jól működik a waze kihangosító. -
plömplöm
őstag
válasz
energomatt #11386 üzenetére
és ez hogy tetszik:
a program megfelelően meg van írva, a totojád fedélzeti audiorendszerében keresd a hibát?nem kötekszem, visszaolvastam az előzményeket, a hozzászólásaidat, és pld ez a "minden autónál jól működő kihangosítását" olyan földtől elrugaszkodott elképzelésed, hogy kicsit komolytalanná vált az egész
többen megírtuk Neked válaszban, hogy nálunk hibátlan, de akkor biztosan a waze sz@regyébként tudom fokozni, az én 10 éves rozsdaboglya autóm fejegysége még azt is tudja, hogy kékfogon szól a deezer + waze hibátlanul, de ha a kossuthpetőfi rádión útinform jön, arra az időre visszaveszi magának a hangot, majd az útinform végén visszaadja. jaés tudom róla kékfoggal pillanatáljozni és számot léptetni a deezert. 2008. nem, nem toyota, annál sokkal rosszabb
-
Szili17
tag
válasz
Fejlesztők ezt nem olvassák, meg magyarul nem is valószínű hogy tudnak. Meg úgy általában igen ritka amikor az "enduser" a fejlesztővel beszélhet vagy bármilyen formában kapcsolatba kerülhet.
Ettől függetlenül értem amit mondasz és persze az ember zavarja ha minden más jó és 1 szoftverrel meg problémák vannak. -
plömplöm
őstag
válasz
"minden autónál jól működő kihangosítását megoldották"
aha, 100%-os kompatibilitás? aha, szép cél...
hint: mission impossible
nemrég egy cimborán x6-osával küzdöttem, azaz az autó beépített méregdrága gyári zenerendszerével és a cimborám sokszázezres samsung csodatelefonjával, hogy úgy működjön, mint az én sómi gagyi telefonommal a 2008-as kiadású standalone sony fejegységem. és nem tudtam megcsinálni neki én sem, ahogy mások sem már előttem. nem volt boldog
-
plömplöm
őstag
válasz
energomatt #11364 üzenetére
persze hogy működik, szól pld a deezer az autóban és szépen lehalkul arra az időre, amíg karattyol a waze, mint bétótlászló alatt a zene annó
-
junkpod
veterán
válasz
energomatt #11366 üzenetére
Miért kéne bármit is bizonyítania? Te írtál egy véleményt, én írtam egy tapasztalatot. Bár a kettő valamelyest ellentmondanak egymásnak, de ettől több következtetést jár levonni.
"Vagy úgy gondolod, hogy mindenkinél, mindig rosszul kell, hogy működjön, csak azért mert nálad, vagy másoknál rosszul működött X esetben?" -
fant0mi
őstag
válasz
Ilyen szoveg, hogy bluetooth nincs benne, ne igy keresd.
Beallitasok
Beszed es hang
Hangok lejatszasa a hangszoron. (ezt kell kikapcsolni)
Igy elvileg mar bt-n fog szolni. Bar nem mindegyik eszkoz kepes ra, az egyik headsetem tudja, a masik nem. -
kmarci25
veterán
válasz
Nekem automatikusan a kocsi hangszóróján szól, ha van mondanivalója. És persze ha az autón is az a bemenet van kiválasztva. Azaz pl. spoti-t hallgatok, és megy a waze is, akkor leállítja a zenét Andris, és szól, hogy traffipax várható. Nem állítottam semmit.
-
junkpod
veterán
válasz
energomatt #11351 üzenetére
Egy évvel ezelőtt Budapest-Dusseldorf utat ida-vissza tökéletesen teljesítette, sőt alternatív utakat is tudtam választani.
-
viktorhu
veterán
válasz
energomatt #11353 üzenetére
Nem szerencse, hanem normál használat. Fordítva érdemes, ha az ember olyan helyre megy (pl. hegyekbe), ahol nem biztos, hogy lesz net, akkor biztonsági tartaléknak egy here we go jól jön, én is szoktam vele készülni. De a waze akkor is megéri, ha fizetni kell a roamingért, mert elég egy hét órás határátkelés kikerülése, és már kifizette az árát.
-
viktorhu
veterán
válasz
energomatt #11351 üzenetére
Nekem hosszabb nemzetközi utakon is sokat segített a waze, pl. megtervezte Bulgária felé az utat a bukaresti körgyűrűn, aztán menet közben szólt, hogy dugó van, és levitt az autópályáról noname falvakon keresztül. Akkora úton már órákat meg lehet spórolni a dugók elkerülésével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Filmvilág
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3700X/GeForce RTX 3080/16GB DDR4 RAM/1.25TB SSD+ 2.5TB HDD konfig eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- Xbox Ultimate előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest