- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
-
retesz147
addikt
Én néha, amikor úgy érzem meg fog szivatni, menet közben párszor rányomok az útvonalakra, ekkor újraszámol és dobja az opciókat. Így szoktam vele újraszámoltatni és akkor már dobja a jobbakat.
Ha már navigáltat vele az ember, magától nagyon ritkán tervez újra és azt erőlteti, amit induláskor számolt... Pedig menet közben a forgalomba sok változás lehet. -
Szili17
tag
Szia!
Ahogy mondják a többiek, az autóUTAKat is kerülöd. Pest megyében (meg szerintem úgy bárhol Magyarországon) a díjköteles utak vagy autópálya vagy autóút besorolásúak.
Kérdezem ártatlanul, hogy ha van Pest megyei matricád, akkor miért kerülöd az autópályákat, autóutakat, ha amúgy autóútra felmennél? Amivel ott mehetsz azzal mehetsz autópályán is.A fizetőkapus utak meg nálunk nem csinál semmit, csak ahol van fizetőkapu (de ott meg tipikusan matrica nincs).
-
Hauptmann
veterán
-
fant0mi
őstag
Fuhh, ne tudd meg mit csinal egy-ket user... Szvsz szukseg van vedelemre. Igen, tudom, nehez osszeszedni a szintlepeshez megfelelo pontokat most mar, hogy a terkep 99.x%-os. Mondom mindezt ugy, hogy alacsony szintu szerkeszto rangom van, s kb esely nincs az en tempommal, hogy 10 even belul elerjem a 3-mas szintet.
-
marcedli
tag
Szia,
a parkolóhelyed automatikusan megjegyzi a waze, és ha később dolgod végeztével (pl tesco) elindítod, látni fogod, pontosan hol áll az autód, mutatja azt is, hogy gyalog mennyi idő, amíg odaérsz a kocsihoz.
A következő frissítések után már fényképet is tudsz majd készíteni a parkolóhelyről, amit csak te látsz, és azt is mutatni fogja neked, mikor keresed a kocsit. Érdemes a fotót úgy csinálni, hogy legyen rajta valami jellemző épület, vagy fa, vagy bármi waypoint, amit messzebbről is látsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest