- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Érkezik a Moto G56, mindent tudunk róla
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- iPhone topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
energomatt #17945 üzenetére
Értem, akkor ez csak random megfigyelés volt
#17946 Brogyi:
Szupi, köszi, akkor azt benéztem. De valahogy korrektebbül figyelmeztet már előre a Waze.
De lehet csak azért preferálom, mert az megszoktam. Meg pl szeretem, hgoy fixen az adott útszakasz sebesség limitjét mutatja stb.#17947 lacentos:
Ez az akksi kímélő tipp szuper. Időnként nekem is rinyál. Mondjuk 20 percenként és folytatja onnan, ahol abbahagyta, de lehet ez a hiba a háttérben. Mondjuk lehet az agilis elkerülőút tipp mutatást befolyásolja ez az időnkénti kapcsolat eldobás... -
csubuka
addikt
Sziasztok!
Egy apróság amire figyelmes lettem, most, hogy barátokkal a horvátoktól jöttünk, de ők Maps-ot használtak, mi meg Wazet. Nekik az aktuális forgalomadatok alapján azért hobbat dobott a Maps kerülőútnak, liveba.
A Waze ugyanazt csak teljes restart után dobta be. Más is tapasztalt ilyet netán? Tehát ezek az élő forgalom felmérés alapján való javaslatai nem feltétlenül rosszak. Mondjuk maga a dorgalom felmérésük tud necces lenni. Dugót masszívan alulbecsült sajnos hosszra a wazehez képest pl.
Amúgy ahogy látom bizonyos funckiókat elkezdett a Wazeből hozzáadni a Gugli nem? Trafik jelezve vannak, bár a közösségi rendőr hozzáadás hiányzik...
Szóval azért korrektebb még a Waze, kíváncsi vagyok hogy alakul majd, mivel célszerűbb Android Autózni...
-
csubuka
addikt
válasz
Macika66 #17377 üzenetére
Ez kellemetlen, de mondjuk a "vicces" az, hogy simán ment főverzióváltás után az AA és a Waze, reset nélkül is... Aztán csak random Waze és AA update-ek után pusztult meg. Amúgy ezt a telefont én már nem biztos, hogy resetelem, az akkor szívás, hogy akkor már átköltözök egy újra valószínű, ha arra kerül sor.
-
csubuka
addikt
válasz
viktorhu #17372 üzenetére
Ez a teljes leszedés is volt már. Amúgy sajnos szerintem az AA erőltetett frissítéséhez köthető. Valamelyikhez pár hónappal ezelőttihez, csak azóta sem javították.
Teljes telefom reset az durva lenne, meg sajnos kicsi a bizalmam abban...
De köszönöm a segítséget! Ez van akkor...
-
csubuka
addikt
-
csubuka
addikt
válasz
viktorhu #17365 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Az a baj, hogy korábban ment simán... szóval nem hiszem, hogy a kábel megmukkant menet közben. Illetve próbáltam pár másik kábellel is.
Az ilyen energiatakarékosságot is kinyomtam, "Battery management" alatt volt a Samsungon.
No mindegy, lassan cserélni kell telefont akkor
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Egy aprót kérdeznék. Másnak is betojt a Waze ha Android Auto-n használni kívánja az ember, ha Android 8-as telón próbálná? (Hivatalosan támogatott még :D)
Amúgy a Google Maps megy... Az utóbbi 3 hónapban már pár Waze verzió meg AA kombót megpróbáltam.
Elvileg a 7.6-tól rossz, de az már nem támogatott, sehogy sem lehet működésre bírni azon AA verziót, hiába downgrade-elne az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Waze, a közösségi “mindennapi” navigáció bemutatása.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Politika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Elektromos autók - motorok
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- 27% Számla! ASUS TUF Gaming Z790-BTF WIFI Alaplap
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2050 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest