- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na ez az ami nem leszek sosem
Minek fizessek elő... Ott hevernek sorakoztatva egy tárolóvá alakított 7 portos hub-ban a pendriveok a kocsiban és vegyesen vannak kedvencek mindeniken, ráadásul meg flac formátumot is le tud játszani a fejegységem nem pedig bluetooth-ról streamelek átlagos minőségben. Bluetoothot akkor kapcsolom be ha telefonálni akarok, vagy épp érkezik egy hívás... Számomra nagyon useless ez a zene streames funkció, de kinek a pap, kinek a papné... Lehet sok más embernek nagyon jó, de ez az én egyéni véleményem a saját szemszögemből...
-
Szili17
tag
Én nem így tapasztaltam. Mondom én ott egyenesen mentem már többször, nem volt vészes.
De arra akartam rávilágítani hogy nem ez a megoldás, illetve ez nem megoldás.
Amúgy engem a Waze ritkán visz át az Elem utcánál a vasúti átjárón, de való igaz hogy a Pázmányon visz tipikusan. De azt továbbra is fenntartom hogy jobbra nem nehéz kanyarodni a Pázmányról, ezt felejtsük el.
-
simico
aktív tag
Egyetértek. Én nem csak a Pázmányt, de magát az Elem utcai vasúti átjárót is nagy ívben elkerülöm. Csak éjjel vagy hétvégén vagyok hajlandó arra menni, egyébként inkább az Árpád úti felüljárón megyek át. De egyébként most hétvégén is még a Waze is inkább a felüljárón és a Szentmihályin vitt át Újpestről Újpalotára, mert ez a kerülő még hétvégén is gyorsabb a vasúti átjárónál és az M3-on Szerencs utcánál való átjutásnál.
-
Winner_hun
félisten
Észak felől dél felé beraktam a jobbra kanyarodást is nehéz manőverre. Visszanéztem a kamerafelvételt, dél felől érkezve úgy kanyarodtam balra nagy ívben 2,5 perc alatt hogy csak 1 autó volt előttem. Innen jobbra kikanyarodni nem gond, elég széles az út, elfér 2 autó egymás mellett, mentek is el mellettem, viszont észak felől nem férnek el többen a sávban.
ui: valaki ezt lejjebb vinné 3-as szintre egy kicsit?
-
Winner_hun
félisten
Volt ma szerencsém a kereszteződéshez 10 és 11 között. El se merem képzelni mi van itt csúcsidőszakban.. Mindkét irányból az egyenesen továbbhaladást és a balra nagy ívben kanyarodást átállítottam nehéz manőverre. Ha a bonyolult kereszteződések elkerülése opció be van nálad kapcsolva akkor néhány napon belül nem fog arra vinni. Ha rosszat csináltam a többiek majd szólnak
Új hozzászólás Aktív témák
lo Waze, a közösségi “mindennapi” navigáció bemutatása.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa EVO
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 250GB NVME , 500GB HDD
- Akciós!! PC , i3 9100 , RTX 2060 , 16 GB DDR4 , 250GB SSD , 500GB HDD
- Dell Precision 5820 WIN 11 kompatibilis munkaállomás, Xeon, W-2155, W2245 többféle, testre szabható
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest