- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
simico
aktív tag
válasz
retesz147 #19017 üzenetére
Ma már engem is szivatott, mondjuk én tényleg frissítettem valamelyik reggel, 5.2.0.3. Tényleg mintha a média hangerő beállítását használná, persze csak miután kikapcsoltam a telefon hangszóróján szóljon beállítást. Mondjuk ott a beállításoknál levő navigáció hangereje csúszka most már semmit sem csinál, mármint semmit nem módosít a Waze hangerején - ráadásul nálam eddig is majdnem maximumom volt, aztán most csendes szobában is éppcsak hallottam valami cincogást a telefonból...
-
petir
senior tag
Reggel visszaállítottam Dórira.
Azt vettem észre, hogy Dóri nem csak a traffipaxot nem mondja hanem az értesítéseket se, csak villog a jelzés hang nélkül, úgyhogy nem csak a traffipax baj itt...Én vissza is tettem Lottira! Jelenleg ő mondja amit kell! Nekem mondjuk csak figyelmeztések vannak.
Chuppito megy AA-n?
-
whbear
senior tag
chuppito.apk = sehogy. Ha kérdezed miben jobb mint a Gmaps akkor szerintem nem jobb semmivel számodra. Tényleg nem kötekedésből, tapasztalatból. Kell használni egy hétig ezt is azt is és egyéni preferencia alapján eldönteni melyik tetszik. Azt én nem tudatom mik a személyes igényeid. Az én igényeimet jobban kiszolgálja és van még itt néhány fórumtárs akinek szintén tetszik.
-
Rick4
félisten
válasz
WhiteWalker #19029 üzenetére
Szívesen. Törölhetem is?
Nálam felkerült, 100km úton végig hibátlan volt Dórival. -
Rick4
félisten
válasz
WhiteWalker #19025 üzenetére
Áttettem neked a drive-ra: [link]
Nincs mókolás, megáról leszedtem, saját drive-omra feltoltam. -
LimaBravo69
tag
Friss helyzetjelentés:
Új verzióval (5.2.0.3) is, android autóval tökéletesen működik minden.
Nálam nem jeletkeznek a fentebb említett hangproblémák. -
whbear
senior tag
válasz
WhiteWalker #19025 üzenetére
Mert nem megnyitni kell. 3 pont jobb oldalt a file neve mellet, download.
-
whbear
senior tag
válasz
WhiteWalker #19023 üzenetére
Nem kell letölteni semmit. - - > Continue in browser.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
whbear #19021 üzenetére
Töltsem le azért az appot.
Erőlteti , mert e nélkül nem lehet letölteni...
Oké letöltöttem, nem lehet az appba beállítani hogy hova mentse (lehet én vagyok a béna ) , hogy később kimásoljam a telefon másik mappájába...
Mert letölti az Android/data/mega.privacy/cache mappába , de innen nem lehet kimásolni.Az appban utólag sem lehet megnyitni innen .
-
whbear
senior tag
válasz
WhiteWalker #19020 üzenetére
Ezt nem értem. A megáról a legegyszerűbb letölteni.
-
whbear
senior tag
Waze Chuppito 5.2.5.0
Nincs hang probléma. Jól működik ellentétben a korábbi 5.2.x.x verziókkal. -
retesz147
addikt
-
simico
aktív tag
válasz
retesz147 #19007 üzenetére
Pontosan ez történt tegnap a feleségemmel is. Este panaszkodott, hogy egyáltalán nem hallotta hazafele a Waze hangját, pedig semmit sem változtatott. A megoldás is ugyanez volt mint amit írtál. Eléggé érthetetlen, mert a Waze nem lett frissítve, nem változtatott semmit a telefonján tegnap.
-
Márton
nagyúr
Tarts jobbr!
800 méter múl menj tovább egyenes..Mi9 -Dóri
mi ez a butaság? -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Winner_hun #19012 üzenetére
Írtam privatot.
-
Winner_hun
félisten
válasz
WhiteWalker #19011 üzenetére
Mutasd hol, átállítom.
-
WhiteWalker
nagyúr
Lehet valahol jelenteni , hogy egy "út" nem az , hanem "utca" minősítésű?
-
LimaBravo69
tag
-
válasz
retesz147 #19007 üzenetére
Időközben volt még egy pesti köröm, és hazafelé a Megyeri úton hallottam, mintha valami motyogna... Először azt hittem a lehalkított rádió az, de aztán rájöttem, hogy a Waze. Na gyorsan feltekertem minden hangerőt maxra, úgy az Android-ban és a Waze-ben, is, de sokat nem segített. Akkor akartam írni ide újra, és láttam meg a posztodat... Kipróbáltam, és ez nálam is megoldotta. A tegnap esti frissülés meg nálam úgy értendő, hogy az automatikus frissítés ki van kapcsolva, és hetente egyszer manuálisan szoktam frissíteni, szóval lehet ez az update is korábbi volt már pár nappal, csak nekem tegnap került fel.
De a lényeg, hogy ez volt a hiba, köszönöm!
-
plömplöm
őstag
válasz
LimaBravo69 #19005 üzenetére
androidon frissült, 5.2.0.3
nekem bejön az új Lotti, értelmesebben mond olyat, amit eddig bután hangzott
-
retesz147
addikt
válasz
Intruder2k5 #19006 üzenetére
Nálam ma elkezdte azt, ha be van állítva, hogy "Mindig a telefon hangszóróján szóljon", akkor a beszédhangszórón szól iszonyat halkan.
Ha ezt kivesz, akkor újra kell indítanom a Waze-t, hogy a a telefon rendes hangszóróján szóljon normál hangerőn.
Évekig így volt beállítva, szólt rendesen, ma valami megint változott, pedig a progi nem frissült.
Nálad nem ez lehet? -
Üdv!
Látom másoknak is vannak panaszaik a hangra, nekem a következő a gondom. Egy Redmi Note 8 telefont használok kizárólag Waze navigációra, tehát más nem is nagyon van rá telepítve. A rendszer Android 11. A megújult Lotti hangok még megvoltak, bár bevallom azt nem is figyeltem, hogy mondja-e a traffikat és a kamerákat, viszont tegnap este megint frissült az alkalmazás, és azóta semmilyen hangja nincs. Ma már megjártam a Vác-Budapest utat oda-vissza, de egész úton meg sem szólalt. Próbáltam a hangot ki-be kapcsolni, másikat választani, gyorsítótárat törölni, de semmi.
Valami ötlet?
-
LimaBravo69
tag
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Waze alkalmazásban egy bizonyos helyen út lezárást jelöl. A jelentés 4 hónapos. Már nem aktuális. Hogy lehet ezt módosítani? -
vlevi
nagyúr
válasz
Laslow #19001 üzenetére
kugli mapsban is változtak a hangok. Azt vettem észre, hogy egyes helyeken, talán a körforgalmaknál más hanghordozással, másképp mondja a szöveget, de utána a következő mondatot már megint az addig megszokottal.
Úgy tünik ugyanaz a hang, de mégis érezhetően eltér a korábbitól. -
retesz147
addikt
Ezt kaptam ma indításkor... De nyilván se Dóri, se Csilla nem mondja a trafit... "Régen minden sokkal jobb volt."
-
Laslow
senior tag
Én évek óta Lotti hanggal használom. Most valamelyik frissítésnél írták, hogy picit módosítottak a hangokon, hogy természetesebb legyen, és valóban: azóta nekem valahogy sokkal dobozhangúbb Lotti hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest