- iPhone topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Intruder2k5 #19463 üzenetére
Igen, ezt jól gondolod
A két pont között, ami ugye egy egy koordinátapár, kiszámolni a távolságot a Haversine-formulával gyorsan ki lehet. Illetve az útvonaltervezés folyamatát kb úgy képzeld el, mint két egymás felé közeledő villám. Több szegmensen, több irányba keresi a lehetőségeket, de a két pont közötti irány egy jó kiindulás, hogy pl ne az ellenkező irányba kezdjen el a keresni. És akkor itt jönnek az olyan problémák a tervezésbe, mint a Balaton északi és déli partjai közötti útvonaltervezés és hasonlók
-
válasz
Intruder2k5 #19433 üzenetére
Köszönöm az infót!
Az 5.4.5.0 verziót hibátlannak éreztem, ma reggel frissítettem 5.5.0.1-re, eddig nálam is OK.
Nem száguldozom, csak lendületesen haladok.
A fejemben van, hogy telepítsem a Chuppitot, egyszer sort kerítek még rá. -
whbear
senior tag
válasz
Szerintem szerver oldali a probléma. Igaz, nincs konkrét infóm róla.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #19435 üzenetére
Ok, jogos.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
5.0.40.400 (októberi) Chuppito nálam jó.
(Volt frissebb, de nem vált be)Link: [link]
-
válasz
Intruder2k5 #19431 üzenetére
Hálásan köszönöm a közösség nevében is!
-
válasz
Intruder2k5 #19424 üzenetére
Köszi, király vagy
(Most bezzeg betölt nekem is
)
axioma: Neked is köszi
hódmaci Köszi, lezártam
-
Debilon
addikt
válasz
Intruder2k5 #19401 üzenetére
érdekes, ha tényleg ilyesmi volt náluk
(nem a hajszárító)
-
válasz
Intruder2k5 #19330 üzenetére
Ilyen esetekben az adott apk-n ki kell cserélni a Signature-t, onnantól kezdve nem fog frissülni az.
-
Dolphine
addikt
válasz
Intruder2k5 #19322 üzenetére
Apk-t tettem fel és az akar frissülni, igaz, nem a chuppito verziót. Amit próbaképp feltettem, az nem működött!
-
whbear
senior tag
válasz
Intruder2k5 #19326 üzenetére
A Chuppito-nak van saját fóruma de a letöltési rész az támogatás után elérhető. Tehát ez úgymond hivatalos forrás. A cloned verzió is megjelenik egy fix helyen hová a modder felteszi mikor van új Chuppito. Az viszont nem annyira publikus.
Chuppito 5.4.5.0 cloned version
--> normal download -
baloo79
tag
válasz
Intruder2k5 #19324 üzenetére
Mivel a Chuppito mod nem hivatalos, szerintem ne várj hivatalos forrást..
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #19322 üzenetére
Illetve van a régi (ma már nem tudom, jó-e még), zipsigner-el újra aláírt megoldás.
Annak idején sok alkalmazásnál csináltam. -
Essejó
veterán
válasz
Intruder2k5 #19219 üzenetére
Érdekes de Andris érthetően mondja amit kell, míg a csajok meg nem.
-
No.01
addikt
válasz
Intruder2k5 #19219 üzenetére
Lehet kisse tulreagaltam...
Lotti szerintem tulon-tul gepies, Dori organuma lenyegesen kellemesebb, de nagyon attol felek, h a korabban elorejelzett dolog valosagga valik es a Waze ugy fog tenni ahogy a sogoreknal is... remelem nem lesz igazam mert itthon azert sok indokolatlan kirakott vagy kifelejtett sebessegkorlatozo tablahoz kotheto trafi van es videkikent az uj BPi fixekkel sem vagyok tisztaban.
Nem vagyok notorius gyorhajto, de nemcsak 30-nal, de 50-nel is konnyu a forgalom ritmusat kovetve belecsuszni es onnantol mar csak reszletkerdes, h +1km/h vegett kapod a csekket vagy +6km/t vegett. -
whbear
senior tag
válasz
Intruder2k5 #19179 üzenetére
Szerintem ki lehet külön kapcsolni a Play-ben. Alkalmazás oldala, jobb felső sarok 3 pont, enable auto update, pipa ki.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Intruder2k5 #19123 üzenetére
Nálam tegnap frissült a Waze, szóval könnyen lehet.
-
Essejó
veterán
válasz
Bár úgy lenne, tegnap volt egy hosszabb utam sok megállással. Minden egyes motorindításnál eljátszani vele, hogy a telefon is ki legyen hangosítva és a Waze is szóljon, a puttonyom teli volt délutánra vele.
-
lacentos
tag
válasz
Elképzelhető az is. Én mondjuk nem igazán variálok régebbi verziót használok Csilla hangjával minden működik kamerák mondása stb.
Kocsiban AA vezetékkel. Waze frissítéseket kihagyom csak a térképre vonatkozót frissítem. -
Essejó
veterán
válasz
Intruder2k5 #19111 üzenetére
S22+on se.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Intruder2k5 #19101 üzenetére
Oneplus 11.
-
Essejó
veterán
válasz
Intruder2k5 #19104 üzenetére
Nekem sajna ugyanazt produkálja mint a gyári. :(
Nekem egy rutin fut le az S22+ban amikor indítom az autót, a telefont felkapcsolja a fejegységre a kihangosítés miatt, és indítja a Waze-t.
Azt a rutint szerkeszthetem.
Addig már eljutottam vele, hogy a Waze elindul és a telefon saját hangszóróján szól, és a telefon felkapcsolódik a fejegységre, de azzal a lendülettel le is kapcsolódik. Szóval még kisérleteznem kell a rutinnal.
-
Đusty
addikt
válasz
Intruder2k5 #19102 üzenetére
"wazerek"
kösziMilyen mókolt verzió? Elérhető valahogy? Az jó lehet?
-
válasz
Intruder2k5 #19092 üzenetére
És Essejónak is!
Köszönöm a tippet, holnap kipróbálom az autóban
-
whbear
senior tag
válasz
Intruder2k5 #19087 üzenetére
Első amit kikapcsoltam. Ugyanarra az útvonalra a Google Map ésszerű utat tervez. Ez szerintem nem véletlen, hanem így terelik át a népet a beszántás előtt, hogy ne sajnálja senki mert úgyis sz@r volt. Legalább a megyei matrica rendszert átemelnék már és tényleg nem lenne mit sajnálni. A fekvő rendőr jelzőt vagy az állandó köd jelentést vagy a sok fals traffit?
-
Essejó
veterán
válasz
Intruder2k5 #19067 üzenetére
Nekem a Karácsony előtti héten kezdte a suttogást Andris. Az újratelepítés egy alkalomra megoldotta, de azóta megint csak suttogva közli, hogy indulhatunk. A telefon hagszórókán szóljon meg azért kellett eddig mert a Prius+ban nincs AA viszont a telefont BT-felcsatolja a médiára és úgy működik a kihangosítása, viszont a Waze-t nem, ergo néma volt. Most átállítottam Lottira és kikapcsoltam a telefon hagszóróján szóljont, nemsokára megyek el itthonról, kiderül majd, hogy működik-e.
-
Rick4
félisten
válasz
Intruder2k5 #19064 üzenetére
Lassan jó lenne összefoglalni, mi a chupőpito előnye, mik a változások, mert most olyannak tűnik, hogy karácsonyra picit összeszedték magukat.
Nálam megszűnt a hang gond, nincs már "méter múlva", hanem rendesen mondja, a trafi mindegy, mert betartom a szabályokat, mondjuk ha egyet pittyenne, az is jó, de ettől még marad Dórin, illetve a navi és a zene külön szabályozhatósága nem létkérdés, de nagyon nagy előny.
Ha a chuppito a régebbi változatra épül, amiből ezek közül egy is a problémás, akkor nekem nem biztos, hogy ér annyit, hogy mókoljak vele.
-
whbear
senior tag
válasz
Intruder2k5 #19057 üzenetére
Működik. Csak annyi történik vele, hogy a csomag át van nevezve com.wten-re. Derrin csinálja, innen megbízható.
Cloned version -
retesz147
addikt
válasz
Intruder2k5 #19006 üzenetére
Nálam ma elkezdte azt, ha be van állítva, hogy "Mindig a telefon hangszóróján szóljon", akkor a beszédhangszórón szól iszonyat halkan.
Ha ezt kivesz, akkor újra kell indítanom a Waze-t, hogy a a telefon rendes hangszóróján szóljon normál hangerőn.
Évekig így volt beállítva, szólt rendesen, ma valami megint változott, pedig a progi nem frissült.
Nálad nem ez lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest