Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
blueye
üzenetére
Frankó. Szerencsére mosolygós box volt és messziről kiszúrtam a sötétben. De akkor mókolok vele vmit, mert az nem oké, hogy nem szól. Csak emiatt használom kb az appot mert amúgy a Gmaps jobb (csomó olyan lokáció van amit a Waze nem ismer vegy nem jó helyre visz, a Gmaps meg igen).
-
$atirka
őstag
Új trafit hogyan lehet bejelenteni?
Egerváron a város két végébe 1 hete új trafi van, cserélgetik a kamerákat a dobozban. -
Qru
MODERÁTOR
Volt most vmi frissítés megint? Tnap Lotti nem mondta Pilisszentkersztnél a fix traffiboxot.
-
zeon.hu
nagyúr
A Chuppito verzió nem android autó kompatibilis?
-
eron009
tag
Sziasztok
Ha a román fizetős utakat/autópályát szeretném hozzáadni melyik matricát kell kiválasztanom az appban? (Itt venném meg, ez elvuleg minden fizetős útra jó, ha jól értesültem https://www.roviniete.ro/hu/ ) -
joci86
senior tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Traffi jelzés Németországban problémás a linkelt cikk alapján, de mintha más volna a tapasztalat, akik járnak is arrafelé, nem csak cikkekből tájékozódnak, mint én.

Amúgy sajnos nemigen találtam életképes alternatívát, csak ez ismeri pl a vármegyei matricákat, amiről nem tudok lemondani...

De javítsatok ki, ha tévedek. Remélem tévedek.
-
F-ECT$
titán
Látom nem csak nekem hiányzik az akku kímélő mód. De ha trafi előrejelzés se lesz, akkor azt hiszem elválnak útjaink. Pedig már 10+ éve használom.
-
zeon.hu
nagyúr
Akkor valamit rosszul csináltok...
Nekem 5 évig volt az előző autóban 2 db, egyik lamella se tört, hajlott vagy ilyesmi, pedig nem pehelysúlyú a telefonom (LG Wing).
Cégesben is ezeket használtam.
Egyébként a legalsó lamellára kell tenni, így alatta a kereten tud támaszkodni a tartó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest