- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
retesz147 #19264 üzenetére
Én úgy tudom, hogy Budáról Pestre van traffi a budai hídfőnél, ezt kb. tavaly nyár óta jelezte is a Waze. De nem jelzi pár hete. Egy nagy doboz van felszerelve.
Kb. 2 hónapja (lehet több) Pestről Budára jelez a Waze a budai hídfőnél. Ott is van valami, de kisebb dobozok.
Bevallom, ott nem szoktam figyelni a tempót, jövök a forgalommal, eddig nem kaptam büntit."új generációs trafi valóban csak Pestről Budára a budai oldalon van fent"
Pont fordítva tudom, most utánanézek alaposan. 🤷♂️ -
No.01
addikt
válasz
retesz147 #19164 üzenetére
Van amikor hasznos, de itt is igaz, h a kevesebb neha tobb.
Tovabba a robotszeru (vagy tan AI hgeneralt) hang ugyszinten erdekes, de inkabb ez, mint egy buntetes...Qru:
Ha mukodik ujbol a traffi jelzes Dorival vagy esetleg Andrissal szolj kerlek, en biztosan nem jarok ilyen helyeken az elkovetkezo par napban.
Akarhogyis a frissitesre en is ranyomtam tuti ami fix. -
simico
aktív tag
válasz
retesz147 #19017 üzenetére
Ma már engem is szivatott, mondjuk én tényleg frissítettem valamelyik reggel, 5.2.0.3. Tényleg mintha a média hangerő beállítását használná, persze csak miután kikapcsoltam a telefon hangszóróján szóljon beállítást. Mondjuk ott a beállításoknál levő navigáció hangereje csúszka most már semmit sem csinál, mármint semmit nem módosít a Waze hangerején - ráadásul nálam eddig is majdnem maximumom volt, aztán most csendes szobában is éppcsak hallottam valami cincogást a telefonból...
-
simico
aktív tag
válasz
retesz147 #19007 üzenetére
Pontosan ez történt tegnap a feleségemmel is. Este panaszkodott, hogy egyáltalán nem hallotta hazafele a Waze hangját, pedig semmit sem változtatott. A megoldás is ugyanez volt mint amit írtál. Eléggé érthetetlen, mert a Waze nem lett frissítve, nem változtatott semmit a telefonján tegnap.
-
válasz
retesz147 #19007 üzenetére
Időközben volt még egy pesti köröm, és hazafelé a Megyeri úton hallottam, mintha valami motyogna... Először azt hittem a lehalkított rádió az, de aztán rájöttem, hogy a Waze. Na gyorsan feltekertem minden hangerőt maxra, úgy az Android-ban és a Waze-ben, is, de sokat nem segített. Akkor akartam írni ide újra, és láttam meg a posztodat... Kipróbáltam, és ez nálam is megoldotta. A tegnap esti frissülés meg nálam úgy értendő, hogy az automatikus frissítés ki van kapcsolva, és hetente egyszer manuálisan szoktam frissíteni, szóval lehet ez az update is korábbi volt már pár nappal, csak nekem tegnap került fel.
De a lényeg, hogy ez volt a hiba, köszönöm!
-
LimaBravo69
tag
-
LimaBravo69
tag
válasz
retesz147 #18982 üzenetére
ez nem jó hír..
sokat autópályázok, eddig igen jól jött, hogy időben leterelt egy-egy nagyobb dugó miatt, sok-sok percet megspórolt már nekem. Szóval kellene a dugófigyelő-újratervező funkciója is.
Inkább lemondok a hangos figyelmeztetésről, mint az útvonal-tervezéről.
Ezekszerint alternatív program/megoldás nincs? Vagy legyek kicsit türelmesebb?
Nem száguldozok, elég öreg vagyok már ahhoz, de a figyelmeztetés jól jön.
-
simico
aktív tag
válasz
retesz147 #17673 üzenetére
Ugyanez van nálam is Samsung A54-en. Csilla letöltve, kiválasztva, a hangfelvevő menüben szépen le is játssza az összes hangot, mégis angulol dumál navigációkor.
Más.
Észak felől déli rányba menve a Váci útról a Róbert Károlyra balra kanyarodó sávok lezárása miért szűnt ment a térképen? Mert a valóságban ma is le van zárva, jól be is szivatott a waze, hogy ott akart balra vinni a Róbert Károlyra. -
Szili17
tag
válasz
retesz147 #12990 üzenetére
Az ilyen nagy fehérség térképcsempe hiba. Valamiért hiányzik, nem töltötte le és passzolom, hogy miért nem veszi észre és próbálja meg újra, hisz nyilvánvalóan van internet kapcsolat.
Már hallottam ilyenről, de velem még nem fordult elő (csak amikor nem volt normális sávszél és eleve hiányoztak a térképcsempék).
Azóta, ha most megnézed látszik az adott szakasz? Ha igen, akkor ¯\_(ツ)_/¯.
Ha még mindig rossz, akkor tud olyat, hogy a letöltött (cache-elt) térképcsempéket eldobatod és ekkor muszáj újra letöltenie amikor következőre szüksége van rá. Waze/Beállítások/Általános beállítások/Térkép frissítése -
Rick4
félisten
válasz
retesz147 #12941 üzenetére
Akkor van még egy egyszerűbb dolog, csinálsz két felhasználónevet, mondjuk retesz 1-es autó, és retesz 2-es autó, és mindkettőben az autónak megfelelő beállításokat használod, mikor beülsz az 1-esbe, belépsz az 1-es felhasználóval, és a beállításaid elvileg annak megfelelők lesznek. Nem tudni, így működik-e, de egy próbát megér, ki kell próbálni, de gondolom a felhasználó dolgai nem a telefonon vannak tárolva, hanem a belépéshez kötődnek.
-
fant0mi
őstag
válasz
retesz147 #12939 üzenetére
Igen, minden autocserenel ujra be kell allitsad a matricakat. Hacsak nincs ilyen app-clone megoldas a telefonodban, ahol bizonyos applikaciokat lehet iker modban, kulonbozo beallitasokkal futtatni. De alapesetben allitgatni kell.
Igen, csak a klasszikus kapus rendszerekhez szol ez a resz.
Az autoutak/autopalyak elkerulese funkcio teljesen fuggetlen az utak dijkoteles vagy ingyenes mivoltatol. Itt a jogszabaly alapjan autopalyanak, autoutnak minositett utakrol van szo, a kapcsolot akkor kene csak hasznalni, ha a jarmuved nem alkalmas autopalyan valo kozlekedesre muszaki vagy jogi szempontbol (nem tud 60-nal menni, stb). Alapesetben szemelyautoval nem kell elkerulni ezeket az utakat. Ha nem aktiv ez a kapcsolo, akkor felkuld sztradara (csak az ingyenesekre) es ha emelle be van adva a matrica is, akkor annak megfeleloen a fizetos sztradakra is.
-
Rick4
félisten
válasz
retesz147 #12939 üzenetére
Nem tudom, milyen telefonon használod, de pl az én telefonomon van egy olyan funkció, hogy párhuzamos alkalmazások, ott skype, messenger stb-ből kettőt tudok telepíteni, és két külön néven tudok bejelentkezni, szerintem neked is ezt kellene csinálni autó1-2, program 1-2, és megy vagy oldva.
A fizetős út lehet autópálya, és elvben lehetne földút is, az egyértelmű, az autópálya lehet ingyenes, lehet fizetős, de attól még lehet opció az elkerülése, az is egyértelmű. Ha Nincs a fizetős út bepipálva, attól az ingyenes autópálya- szakaszokra, városi elkerülőkre még tervezhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest