- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Én is szemezek vele, legfőbb problémám, hogy nagyon bután néz ki, a mai trendhez képest, viszont mellette szól, hogy nincs rajta üveg hátlap, tehát strapabíróbb telefon, mint a mostani felső / középkategória.
Ha emellett maradsz érdemes megvárni a 3. verziót, az lejjebb tolhatja kicsit az árakat, jövő hónap elején kerül ki, ha minden igaz. Mondjuk ha tönkrement a telód, és nincs rendes tartalék akkor ez lehet nem opció, én azért kíváncsi vagyok a 2. generáció mennyivel esik lejjebb az árlistán. -
trialboj
őstag
na ez új, ez is felrobban, v milyen gyári hibái vannak? Ezeket garanciálisan nem cserélik azonnal?
Csak mert ha ez igaz, akkor segítettél is a döntésben.
-
trialboj
őstag
válasz
alexandrosz #969 üzenetére
Ehhez a kérdéshez csatolnám.
Én a sima modellt venném de az érdekel, hogy ha ez egy 2016os telefon, akkor amit most megveszek pl emagtól, azt lehet 2 éve gyártották? Ezáltal az akksi, már rengeteget öregedett még akkor is ha sosem volt használva... félig feltöltve áll a dobozában 1-2 éve, ami alatt lehet 0-ra merült, sérültek a cellák v mit tudom én.
-
trialboj
őstag
A pixel telefon nem vízálló, de azt olvastam hogy egy esőt kibírhat, mert mégis kapott valamilyen csepp álló besorolást?!?
Bringásként a mez hátsó zsebében hordom a telót, ha elkap egy nagy eső, és nincs nálam a kabát, akkor a telefon túléli, vagy erre sem jó?
Ez már off, de hátha jön rá válasz.
A pixel 2 jelenleg nagyon drága, de ha várnék kicsit, amíg kijön az iphone és esetleg a pixel 3, akkor vajon mennyire esik be az ára? vagy erre 2019ig várni kellene? -
trialboj
őstag
Üdv,
most nézegettem a videókat erről a telefonról, a kemeráját még 2018ban is dícsérik, ami nekem fontos, a design sajnos nem tetszik , viszont látom hogy oled.
Ez azt jelenti hogy működik rajta az always on funkció, az órával, és stílusos hátterekkel, mint az s8 s9 telókon?
Nagyon tetszik ez a technológia, és érdekel, hogy ez csak samsung cucc, vagy ezena telón is alapból rajta van, minden moddolás nélkül.Amit még láttam hogy a videó hangminősége elég rossz, ezt más is alá tudja támasztani?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest