- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenzso
tag
válasz
trialboj #990 üzenetére
Sztem nem nagyon fog esni már,eléggé tartják az árukat.Ráadásul lassan kifog futni az egyes széria.Páromnak másfél éves a Pixele,mai napig hibátlanul teszi a dolgát.Nekem kétszer is volt XL-em nagyon szerettem,soha semmi probléma nem volt velük.Az viszont tény,hogy elég retro feeglinje van a mai telók között.Ezért is használok most egy ideje már P1-et. Így 99%-ban olyan mintha még mindig Pixelem lenne.Ja,majd elfelejtettem volt pár hónapig Pixel 2XL-em is.
Mondhatni kuglifan vagyok
Edvin25 szvsz ha nem zavar a régebbi külső nyugodtan megveheted az egyes Pixelt.Egyik kollégám is egy hete ruházott be egy XL-re az ajánlásomra,nem bánta meg,szereti.
-
endruboy1
senior tag
válasz
trialboj #962 üzenetére
Hello, kapott minősítést de csak fröccs álló. Az izmosabb esőt is kibírhatja, de ha tocsog azt azért nem biztos. YouTubeon van vizes teszt róla, nem szerepelt rosszul...
Én nem követem mennyire esik ezeknek az áruk, minden esetre én pesszimista vagyok mert a kiszivárgott Pixel 3nak elég negatív volt a fogadtatása, szóval ha tényleg azt akarják kiadni lehet nem lesz akkora kereslet rá hogy drasztikusan lenyomja a 2 árát. Ennek ellenére ha 2est akarnék venni, megvárnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest