- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játszani én se játszok a Nexuson (nincs jó játék Androidra.), de ez így eléggé megöli a normális MT-s billentyűzetet is
RatSon: Ez nálam is előfordult már, de nem kellett restart szerencsére. A szóközzel szokott gondom lenni, meg úgy alapvetően a peremen lévő billentyűkkel. De ez nem az MT hiánya miatt van, hanem egyszerűen még ebben a tekintetben is szar a kontroller.
-
Egyre jobb, sikerült úgy görbíteni a felső érintkezőt, hogy több kihúzás és bedugás után is még mindig szól a füles
Távirányítóstul mindenestül működik. Már csak valamivel rögzíteni kéne, hogy biztos ne görbüljön vissza, nomeg visszarakni az akkukeretet (elég kényelmetlen az akkut szorongatva tesztelni
)
-
Ezt alairom, egy olcsoszerias ASUS laptoppal jartunk regen pont igy, ha csunyan neztel ra, beragadt a pocok az aljzatban, es nem adott hangot a gep. De fogpiszkaloval helyre tudtam pofozni legalabb
Itthon nem talaltam semmi ehhez hasznalhatot, de talan a kollegam talaltam valamit, megprobaljuk.
-
RatSon
aktív tag
AutoKiller
ha nem ismeritek próbáljátok ki, régebbi telokon elég sokat gyorsított, de úgy látom az N1en is megvan a hatás -
CM 5.0.6 van nálam, meg valamelyik undervolted kernel.
Teljesen stabil, süvít, elégedett vagyok vele.Egyetlen Force Close se volt nálam, amióta megvan a telefon - persze wipeoltam a ROM telepítése előtt. A kernelt meg fastbootban toltam rá, de az meg már nem sok vizet zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest