- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
erdoke
titán
válasz
#16820480 #408 üzenetére
Akkor lenne teljes kontrolljuk a készülék fölött, ha azt saját maguknak terveznék és gyártatnák. A dolgok alakulása jól mutatja, hogy az egy másik üzleti modell (Apple), és itt a partnerekkel csak katyvasz lesz belőle, ami inkább összezavarja a vásárlókat, és rossz szájízt hagy a gyártóknál.
-
erdoke
titán
válasz
#16820480 #406 üzenetére
Amikor először kezdték pedzegetni, hogy lesz Google branded készülék. Integra jól kiröhögött, de én most is úgy gondolom, hogy ebben az üzleti modellben nem jó ötlet alkalmazni. Mit nyer a Google azzal a pár ezer készülékkel, amivel többet adnak el Android OS-sel, ha ha van még egy (nem igazán hiteles) brand? Miért nem elég a Motorola, a HTC, a Samsung, az LG, a SE és a kis gyártók kínálata?
-
erdoke
titán
válasz
#16820480 #401 üzenetére
Az meg se fordul a fejetekben, hogy talán van egy megállapodásuk a HTC-vel arról, mikor és mely régióban melyik készülék jelenik meg? A HTC simán több Desire/Incredible-t fog eladni, mint a Google Nexus One-t, neki aztán nem érdeke, hogy a nyilván kisebb hasznot hozó N1 mindenhol ugyanolyan kondíciókkal elérhető legyen.
-
Dare2Live
félisten
válasz
#16820480 #341 üzenetére
lehet én vagyok lame de nem 529$ USben?
$379et ilyenre találok: "For existing T-Mobile customers who were eligible for an upgrade, the price has dropped from $379"Amúgy mennyi UKban?
Mert ha ennyivel olcsobb akkor UKből kell hozatni, nekem több ismerösöm is kint van. (Kérésre akár többet is hozathatok.)btw wingate vagy vmi hasonlóval probáltál már rendelni?
-
joey04
titán
-
Tybee000
aktív tag
válasz
#16820480 #296 üzenetére
"A készülékkel aktív internetkapcsolat megléte esetén ingyenesen tudunk útvonalat tervezni, a térképet a Google Maps biztosítja"
Ezt nem tudom hogy van. Akkor van gps vevő a telefonban de a szoftvert csak internettel tudjuk használni. Ha igen akkor nagyon furcsa hozzáállása van a googlenek.
Ha az előző gondolatom igaz, vajon akkor lehet-e az androidra "rendes" gps progit is rakni?
"a szolgáltatásról bővebben majd egy külön cikket fogunk publikálni"
A cikket meg már alig várom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest