- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
akkor nem tudom... szerintem amúgy a 140k nagyon sok ahhoz képest, hogy a rendes hivatalos ára 370 róka lenne, ha engedné a google megrendelni ide is.
amúgy a szép az benne, hogy próbáltam HK-ból a rendelés oldalt, és mindent meg lehet adni magyarnak, a postázási címet, a számlázási címet, lehet magyar bankkártyát is használni. csak az elején beazonosít IP alapján, és ha nem a megfelelő területen vagy, akkor nem enged rendelni. -
törölt tag
gsm boltban úgy másfélszer annyiba kerül alsó hangon, mint a hivatalos ára a telefonnak. épeszű ember ennyiért nem veszi meg. a külföldiek közül is csak azok juthatnak hozzá hivatalosan, akik vagy az USA-ban, UK-ban, Hong Kong-ban, vagy Szingapúrban laknak, máshol egyelőre nem árulják még, ha jól tudom.
a HD2 más tészta. ott nincs semmilyen korlátozás, sok helyről sokféleképpen lehet rendeni, de a kugli sajnos elég fafejű ilyen tekintetben. -
törölt tag
igen, valóban az Ő és Ű betűket hullámmal írja. nekem mondjuk külsőre nincs vele semmi bajom, írni lehessen vele és kész.
ki lehet kapcsolni a prediktívet biztosan, de én általában nem az alap billentyűzetet használom, hanem a sogu-t, mert az tud kínaiul, és van (nem prediktív) angol bevitele is, ráadásul 2 milliószor gyorsabb váltani a két módja közt, mint billentyűzetet váltani... -
törölt tag
és az SE mit csinált volna, felkéri a HTC-t, hogy csinálják meg nekik a telefont, hogy megcisnálhassák a Google-nek?
amúgy mi a bajod az alap android billentyűzettel? szerintem elég jól használható. bár idegesíŧő néha, hogy ki akarja javítani amit írok az angol szótárkészlet alapján. angol üzeneteknél szuper, de magyarnál nem annyira. viszont szerintem nem ronda, és pont azt tudja ékezetekkel, mint amit szeretnél.
-
joey04
titán
A másik kérdésem: melyik a legjobb magyar billzet most droidra? Olyan kéne, amin az ékezetes betűk az adott betű hosszú megnyomására jönnek elő, és ott lehet választni tehát az alapképernyőn nincsenek kint.
Tehát olyan kéne mint a gyári, csak pofásabb design és rendes ő ű stb betű...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest