- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
akkor nem tudom... szerintem amúgy a 140k nagyon sok ahhoz képest, hogy a rendes hivatalos ára 370 róka lenne, ha engedné a google megrendelni ide is.
amúgy a szép az benne, hogy próbáltam HK-ból a rendelés oldalt, és mindent meg lehet adni magyarnak, a postázási címet, a számlázási címet, lehet magyar bankkártyát is használni. csak az elején beazonosít IP alapján, és ha nem a megfelelő területen vagy, akkor nem enged rendelni. -
törölt tag
gsm boltban úgy másfélszer annyiba kerül alsó hangon, mint a hivatalos ára a telefonnak. épeszű ember ennyiért nem veszi meg. a külföldiek közül is csak azok juthatnak hozzá hivatalosan, akik vagy az USA-ban, UK-ban, Hong Kong-ban, vagy Szingapúrban laknak, máshol egyelőre nem árulják még, ha jól tudom.
a HD2 más tészta. ott nincs semmilyen korlátozás, sok helyről sokféleképpen lehet rendeni, de a kugli sajnos elég fafejű ilyen tekintetben. -
törölt tag
igen, valóban az Ő és Ű betűket hullámmal írja. nekem mondjuk külsőre nincs vele semmi bajom, írni lehessen vele és kész.
ki lehet kapcsolni a prediktívet biztosan, de én általában nem az alap billentyűzetet használom, hanem a sogu-t, mert az tud kínaiul, és van (nem prediktív) angol bevitele is, ráadásul 2 milliószor gyorsabb váltani a két módja közt, mint billentyűzetet váltani... -
törölt tag
és az SE mit csinált volna, felkéri a HTC-t, hogy csinálják meg nekik a telefont, hogy megcisnálhassák a Google-nek?
amúgy mi a bajod az alap android billentyűzettel? szerintem elég jól használható. bár idegesíŧő néha, hogy ki akarja javítani amit írok az angol szótárkészlet alapján. angol üzeneteknél szuper, de magyarnál nem annyira. viszont szerintem nem ronda, és pont azt tudja ékezetekkel, mint amit szeretnél.
-
joey04
titán
A másik kérdésem: melyik a legjobb magyar billzet most droidra? Olyan kéne, amin az ékezetes betűk az adott betű hosszú megnyomására jönnek elő, és ott lehet választni tehát az alapképernyőn nincsenek kint.
Tehát olyan kéne mint a gyári, csak pofásabb design és rendes ő ű stb betű...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- BIOS frissítés
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Milyen autót vegyek?
- ASUS routerek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest