- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
eos30d
aktív tag
Szerintem meg a google-nak édes mindegy. Neki nem a telefonból származó haszon a lényeg, hanem az adatforgalom generálásából. Az internet a lényeg, a telefon az csak egy eszköz hozzá. ez csak nekünk "nagy szám" ha megnézzük a nyugati szolgáltatók az ottani fizetésekhez képest ingyen adják ezeket a készülékeket, a havidíj a lényeg, mint ahogy a szifonnál is. A készülékgyártók meg mennek a design-ra..
A google az összes androidos telefonon bármilyen kütyün csak nyer, de igazából a szifonon is. mert ugye a nagy átlag szifonos felhasználó is alapból Wint használ... és még sorolhatnánk mert ugye a mai világ lényege a reklám, a marketing.
Ahogy most kijön a desire, úgy fél év múlva egy még újabb,és akkor arra vágyunk, és igy tovább ...tovább... én is mondtam mindig az előző kütyüijeimnél hogy most biztos ez sokáig meg lesz.
de egyik se bírja már egy évnél tovább. mert mindig van jobb, és egyre jobbak, de igazából nem használom ki egyiket sem. csak a jelenleg legjobb birtoklása a cél. és ezt használja ki az összes gyártó, szolgálltató, hisz ezzel nem csak én vagyok így.
-
eos30d
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #316 üzenetére
Ha a játék lenne a mérvadó elég szomorú lenne... szerintem akinek ekkora árkategóriájú telefon van a zsebében az otthon játszik vagy olyan helyen ahol minimum 32" adott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Dacia topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest