- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
feketepeti
aktív tag
Háát, egy komoly üzletinek szánt telefonnál ez szerintem nagyon gáz.
Ha így van, ez csak egy újabb játék.
És nem igaz, hogy többet tud a szolgáltatód, mert nem tudja az összes kontaktod nevét, címét, email címét, stb. stb.
Azt tudja milyen számokat hívnak a telefonodról és honnan.
-
ronson88
aktív tag
Szia,
1. Igen, ilyesmire gondoltam (vagyis nem, ez annál sokkal jobb).
2. Tényleg működik így.
3. Nos ezt tegnap végül is így oldottam meg. N95-ről váltottam, szerencsére az tudta az összeset menteni a mem.kártyára egy mappába (350 .vcf fáljként) és a kártyát átrakva a nexus-ba emez sikeresen importálta is.
(Már csak a naptár bejegyzéseket és a levelezést kéne valahogy átpakolnom.)Köszönöm a gyors segítséget
-
Ulkesh
őstag
"Nekem volt JB szifonom, de arra nem volt képes, hogy folyamatosan szedje le a tweet-eket. Csak akkor frissített, amikor elindítottam valamelyik twitter klienst, pedig kipróbáltam jópárat. Persze JB-vel valami multitask szerűséget sikerült ráhekkelni a telefonra, de a notification még így se működött"
Te valamit nagyon rosszul csináltál
Minden hack nélkül, gyári állapotban is megy a push notification, a háttérben futtatott alkalmazásnál meg alapból."mert nem is volt beleprogramozva a twitter kliensekbe. "
A notification bele van programozva, még helyes kis buborékban azt is mutatja az ikonon, hogy hány üzenet érkezett, pont mint az email, vagy sms esetén. Ha meg beállítod, akkor felugró ablakban magát az üzenetet is kirakja a képernyőre.
"És ha benne van az iphone-ban, akkor sorry, nagyon nem találtam."
Az nagyon érdekes, mert mindegyik Twitter kliens első kérdése amikor feltelepíted, hogy használja-e a notifications-t, vagy sem
-
erdoke
titán
"Bármennyire is hihetetlen, de a világ másik felén így működik a garanciális ügyintézés: http://www.google.com/support/android/bin/answer.py?hl=en&answer=166519"
Bármennyire is hihetetlen, a világ másik felén szidják a Google supportját, mint a bokrot. Talán nem véletlen, hogy most jelentették be, hogy javítanak rajta. Ahhoz képest, hogy messze a várakozások alatt vannak az eladások, ez igen "szép" teljesítmény a "gyártótól".
"arról nem is beszélek, hogy milyen hibátlan a twitter egy olyan telefonon, ahol tud a háttérben futni és nem áll le, amikor más programra váltasz."
Ez más rendszeren is működik, talán még JB szifonon is.
"A Milestone jó választás, nálam is ő volt a nagy esélyes, de nekem az erősebb vas fontos volt, nagyon bosszantott a Hero szaggatása."
A Milestone vasa is sokkal erősebb, mint amit a Hero-ba pakoltak anno.
"Azaz kb. 100k HUF függetlenül, ami egy ilyen készülékért nem olyan sok."
+ ÁFA + VÁM + szokásos 1:1 USD-EUR átváltás. Itthon legalább 500-530 euró lesz függetlenül, ami 140-150e Ft. A Bravo ennél még drágább lesz, bruttó 160-ra saccolok. -
mhydas
tag
Köszi a választ
Akkor lehet a külföldi garis megoldások nem is annyira parásak...de tényleg inkább ne legyen rá szükség.
A bill. ha neked jó sztem nekem is az lesz...nem vagyok kőműves, de azért nincs is bébikezem..... milestone nálam is nagy esélyes fél év múlva...akkor jár le egyik előfizum, addig úgysem mennék bele már megint egy telefonba
Mégegyszer kösz! -
Konflikt
addikt
aaa, csak alap androidos erdeklodes, nem tervezek nexust venni.
(G1-em van jelenleg, es ezutan csakis hw-es qwerty-sre valtok majd ez szinte biztos. a nagy eselyes a milestone, ha megkapja a 2.1-et, vagy egy olyan frissitest, amiben javitjak a mostani 1-2 eleg komoly bugot.)
amugy a kepernyo bill jelentosen javult, +3,7"-on mar allo allapotban is egesz nagy a hely, es kisebb a hibaarany. de messze gyorsabban tudok irni full hw-es qwerty-n, es a sok email/gtalk/twitter miatt ez nalam elsodleges szempont. (nembeszelve rola, h amikor irsz a kijelzo egy eleg nagy %-at elviszi a kepernyo bill)
nem vizvalaszto, csak ez a sync dolog mindig is eros volt az androidban, es kiv voltam a fb-ot h hoztak ossze. ugytunik egeszen okesan.
probat tettem, igaz sim nelkul, - de tenyleg lenyugozo volt a gep.
(bar a szinnel nem vagyok teljesen kibekulve)
-
Konflikt
addikt
igen, en is attertem arra (amiota android van) h egykulon calendart nyitottam nekik zold szinnel
csak a checkbox pipa kenyelmesebb, es elengansabb megoldas volt. ez sajna azert hianyzik.
a megoldas annyi volt regebben h weben tudod nezni a taskokat. pipalhato is. csak az abaj h nincs egyben a calendarral, mint ahogy a gepen, a weben.
-
Konflikt
addikt
ha jolsejtem, akkor neked vagy egy nexus
sajnos nekem nem volt lehetosegem kiprobalni simmel, nettel, csak ugy nature minden nelkul. egy oraig probalgattukszval aztmondod a facebook kerdezes nelkul felulirja a letezo kontaktoknal a letezo adatokat, (legyen az akarmi?) illetve azt meg tudnad nezni ha nem gond, hogy milyen plusz dolgokat/mezoket (munkahely,lakcim,szul.datum, titulus, egyeb) pakolt be egy kontakthoz a facebookrol? koszi
mod:
(#191) joatomi:a gtalkot bizony nagyon gyorsan meg lehet szokni, ez igy igaz. (legfontosabb kontaktjaimnak van gtalkjuk/androidjuk szinten, mar nem tudnek meglenni nelkule)
a masik oriasi dolog a kontakt/calendar sync: hihtetlen jo, es praktikus dolog. (mar csak, vagyis pontositva meg mindig a taskok sync-olasi lehetosege hianyzik, h azok is bekeruljenek egy checkboxszal az android calendarba)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest