- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
joatomi
csendes tag
válasz
feketepeti #277 üzenetére
Nem akarok vitatkozni, mert sosem tudhatom, hogy nekem van igazam, de szerintem ne gondoljuk, hogy az adatforgalom (email küldés-fogadás) nem monitorozható a szolgáltató által.
És ha már a hívott/fogadott szám megvan, akkor a hívó/hivott neve is, a google legalább azt nem látja/hallja, mit írsz/mondasz. Bezzeg a a Nagy Tesvér...!
Egyébként komoly üzleti telefonnak használva ott a full Exchange támogatás, szerintem ott nem kell gmail címjegyzék, bár ezt még sosem próbáltam.
-
ronson88
aktív tag
válasz
feketepeti #278 üzenetére
És az Opera sem lenne gyors 3G nélkül, lévén az adatokat le kell töltenie.
Sok éves tapasztalatom, hogy de.
Pl. egy index.hu a gyári böngészővel kb. 1,5-2 Mb, az Operával kb. 300 Kb.Azért ez megmagyarázza a sebesség különbséget.
Ha találs valami kábeles szinkront, jelezd, mert egy agyrém, hogy minden adatom fölszalad a google szerverére.
OK.
-
joatomi
csendes tag
válasz
feketepeti #269 üzenetére
Hát én bevallom, ezt nem is néztem még meg, de kíváncsi vagyok, hogy gmail nélkül is lehet-e contact-ot szinkronizálni. Nem mintha akkora baj lenne, hogy a google szerver is tárolja, egy a sok közül, őt legalább én választhattam.
Még mindig kevesebb adatot tudnak így meg ők, mint mondjuk a mobilszolgáltatóm. -
erdoke
titán
válasz
feketepeti #266 üzenetére
Az durva lenne, szerintem mennie kell Google account nélkül is. Minden versenytárs készülékében használhatók az alap funkciók rablánc nélkül, még az iPhone-on is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Óra topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Bluetooth hangszórók
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest