- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas
tag
válasz
LordAndrew #268 üzenetére
Szia!
Igen, a tesztelt telóban van t-b-t-google maps.....de azt is vedd figyelembe, h ez a teló nem a magyar piacra készült, amcsiból való....tehát valóban van benne maps progi, csak itthon nem használható!
....mivel Google egyelőre csak Amerikában vezette be ezt, de nemsokára ígérik az európai megjelenést is.
Szóval van benne, de kenheted a hajadra
Persze én így tudom, lehet engem meghazudtolni, ha vmit félreértettem vna...... -
mhydas
tag
Köszi a választ
Akkor lehet a külföldi garis megoldások nem is annyira parásak...de tényleg inkább ne legyen rá szükség.
A bill. ha neked jó sztem nekem is az lesz...nem vagyok kőműves, de azért nincs is bébikezem..... milestone nálam is nagy esélyes fél év múlva...akkor jár le egyik előfizum, addig úgysem mennék bele már megint egy telefonba
Mégegyszer kösz! -
mhydas
tag
(#194) joatomi : ha olcsóbban vetted, megkérdezhetném, h milyen garis feltételek vannak a tiédre?.....esetleg egyenesen Amerikából hozattad?
Bocs ezekért, csak nagyon érdekel ez a témaJa és igen: pls meg tudnád nekem írni, h a bill. mennyire kényelmes neked?
Gördülékenyen tudsz vele írni sms-t? -
mhydas
tag
G1-en van már Sense felület?
Bocs, tudom h nem ide tartozik, csak érdekel... -
mhydas
tag
Nos, fm rádióra visszatérve még abból lehet kiindulni...mivel amerikai piacról beszélünk még egyelőre, hogy úgy lesz, mint a Moto Milestone multitouch terén.....minek az az amcsiknak?
De Eu-ba már behozták a többujjasat!
Lehet rádióval is ez lesz...amcsik inkább saját trackeket hallgatnak v ipodot hurcolnak mindenhova (mondjuk azt nem tudom h abban van-e rádió)....
Lényeg a lényeg, mivel a gyártónak érdeke teljesíteni a kereslet igényeit, ezért sztem mire hivatalosan is eljut hozzánk a n1, addigra már lesz benne rádijóóóóóóóóóóóóóó!Ja igen, mellesleg ha már ennyire sokalljátok az árát, úgy őszintén pls mondjátok meg, szerintetek mennyiért lenne reális a teló ára? Azt írjátok, amit még kiadnátok érte és sztetek a hardver és szoftver + élmény alapján ér ez!!!!!
(#163) Peat ;P : Ebben igazad van, félreértés ne essék nekem is sok ez az ár....de maga a pénz a bajom és nem az, h ez ne érne ennyit...ne a magyar árból indulj ki, mivel ez a hazai viszonteladók uzsorahasznás ára (persze tudom, benne van a szállítás, logisztika, gariztatás, ügyfélszolgahálózat, áfa, adók meg raktározás is) de ha az eredeti amerikai árát nézed, ami kb. 105 ezer ft függetlenül, arra egy szó panasz sem lehet, maradjunk ennyiben......
Én szeretem a szép és minőségi dolgokat, én ha lehet olyanokat veszek mindenből...max. spórolok rájuk +1 hónapot, de akkor már inkább azt veszem...
De én amondó vagyok, h a Moto droid márcsak az ár alapján is jobb vétel, mint ez!
Pedig ez tetszik jobban... -
mhydas
tag
válasz
szentkuti11 #158 üzenetére
Szia!
Bocs, h beleszólok, de az a teló, amivel méretben össze van hasonlítva a nexus 1, az egy samsung innov8 és nem egy sony ericsson......
De amúgy nekem is tetszik és a kamerája nagyon faja!
Bocs mégegyszer, h beleszóltam! -
mhydas
tag
Jó lett vna...meg örültem vna egy sms írásos fektetett nézetű qwertynek is......
Az ilyen tapis telóknál nálam az a vízválasztó -
mhydas
tag
válasz
Répafőzelek #143 üzenetére
Igen ezért is ennyi, nomeg azért, mert a hasznot is feltornásztatják min. 50%-osra jó öreg magyar szokás szerint!
Nem hiába, szegény dealereknek kell is a seggük alá azX5-ös....no meg el kell tartani egy szőke szájat is! -
mhydas
tag
Nos, ha így gondolod akkor nem szerettél bele, és nem is kell neked igazán!
Persze sztem egyértelmű attól még h nem írtam le, nekem is tetszik a mercedes, de mivel nem keresek annyit ezért aligha vehetem meg!
A hsz-em azoknak szólt, akik ki tudnak ezért adni ennyit, és hozzáteszem elég sokan vannak, másfél havi fizu sem sok egy olyan jó telóért, ami min. 3 évig kiszolgál téged!
De mint mondtam, ha neked sok az ára, akkor ezt nem neked találták ki!
Vannak telók 20e-ért is, gondolom azoknak tetszik azára, csak a tudása meg a minősége nem! -
mhydas
tag
Mellesleg azért kerül sajna 180 ezer forintba, mert megtehetik, h annyi legyen....
Aki beleszeret és kell neki, az úgyis megveszi 180e-ért, akkor hülyék lennének olcsóbban adni...én is ezt csinálnám a helyükben.....
És nyugi fél év múlva, amikor kb. bejut szolgáltatóval hozzánk is akkor már függetlenül is olcsóbb lesz...kb. úgy 140-150e ft, hűséggel meg 100k körül....
18 havi részletre 100e + csomag már nem vészes....havi 10e ft kb....Nekem is nagyon kéne, csak két gondom van vele:
1. nincs rajta sajna HTC Sense....de Bravon ugyebár lesz, uh ha felviszi Isten a dolgom akkor az lesz
2. Nekem is nagyon fontos a fizikai bill. (Qwerty).... emiatt, amíg HTC v Google nem dob ki ilyen telót, addig már csak az ára miatt is marad majd nekem a Moto Milestone
Most is tapis telóm van (igaz nem egy nagy was ist das) de vmi elképesztő borzasztó gépelni rajta....meg amúgyis elég nagyok az ujjaim..... de rem lesz Qwertys! -
mhydas
tag
Messze...hát....
Én a robotokat elsősorban nem 2lábon járó, cyborgokra értem, hanem alap takarító-konyhai műveletek elvégzésére, az intelligens otthon fogalmára értem.....
Már most is vannak nővérke-robotok kórházakban...éttermekben mosogató robik...persze mind Ázsiában és elég kis számban...de már vannak....
Intelligens otthon pedig simán lesz 10 éven belül, ne aggódj...addigra már a 12magos, meg 48magos procik világában bőven elirányít majd ANYA egy kecót....és netes összeköttetésben áll majd a telóddal, notiddal, a Google-accountjaiddal, a kedvenc éttermedből rendel majd kaját, online rendel Tescoból bevásárlást neked, stb.......
Adok ennek első körben 10 évet, szélesebben inkább 25-30-at és simán lesz....Majd akkor lehet fosni...
-
mhydas
tag
Tökéletesnek messze nem az, de tény, h a mostani piacon benne van az első 3-ban!
Azért egy kicsit tényleg ijesztő a Google térnyerése az informatikai piacon....
Sztem 3 éven belül a robotikába is belefognak....minden háztartásba egy robotot jeligére...persze chrome op. rendszer fut majd rajtuk......ijesztő.... -
mhydas
tag
Igazad van, meg nem is!
Ugyan nem a Nexus 1 az első google rendszerrel futó teló, de ez az első Google teló!!!
Ugyanis a Google gyártatja a HTC-vel, így minden egyes ilyen teló után maradó haszon csakis a Google cégé, míg a G1-nél ugyebár nem....hisz a google android nyílt és ingyenes platform, ezért tudtommal a szoftjukért cserébe nem kapnak semmit a gyártóktól.....csak most ők gyártatnak, ezért övék a haszon.....gondolom érted! -
mhydas
tag
Sziasztok!
Hát bezony, az árakkal bizony gondok vannak....de ez persze relatív, gondoljatok bele, h Amcsiban függetlenül 1/3 fizuból megveszik ezt, nálunk itthon ez inkább 1,5 havi.....de Kubában majdnem 1 éves kereset kell hozzá!
Minden viszonyítás kérdése!Persze én is sokallom, ennyiért már notit kapsz meg egy középkategóriás okostelót ( pl nokiát 50e-ért).
Rádióról meg nekem van egy elméletem (persze lehet, h hülyeség), de a Google ugye alapvetően net-központú cég, mint ahogy az android is az! Sztem azért nem aktív az fm rádió ebben, h az ember véletlenül se vegyen hozzá kis adatforgalmú csomagot....a szolgáltatóknak is tömje a zsebét a Gugli ezért netes rádióra kényszeríti azt, akinek ez mindenképp fontos! Nem vagyok az az összeesküvés-elméletgyártós figura, de sztem erről van szó...emlékeztek még a Sony E. W880i-re?.....Walkmobil létére net-alapú rádiója volt.......
Most ugyanez van....Amúgy nekem is jobban kéne HTC Bravo, mert a Sense UI a mindenem...
Itthoni gépemen is HTC flip-óra megy és nagyon szeretem........elkezdhetne már középkategóriás droidokat is nyomatni jó áron....bár épp most fogja elkezdeni, így simán feljöhet az első 3-ba 5 éven belül
Messze ők a leginnovatívabb gyártó manapság, amit nagyon szeretek bennük!És szerintetek melyik jobb? A Moto droid v ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Windows 10
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest