- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#40351744 #22900 üzenetére
", de valami miatt csak 2 GB használható fel."
(#22902) Tenken Ahogyan előttem is írták, ha nagyon olcsó akkor marad a hipermarketes jó választásnak, egyébként az N7 a jobb, például ehhez elérhető az 5.0.x-es Android is.
(#22904) Zsebob: Nos amikor helyesen tölti - és ilyen is van sokszor -, akkor nem szokott 100 %-ról lentebb kúszni dokkolón a töltöttségjelző.
(#22905) snooze : Root nélkül: Nexus Media Importer
-
Pompi
nagyúr
válasz
#40351744 #22180 üzenetére
"Más: A Facebook alkalmazást leszámítva is kegyetlen lassú lett a tab. Képernyő elforgatás minimum 6-7 másodperc, amíg megtörténik, app drawert megnyitni is néha beletelik a kávészünetes időbe. Igaz hogy csak random, de ez még inkább idegesítőbb"
Nálam ugyanez volt OTA frissítés után, használhatatlan lett a gép, a backupolás is egy kínszenvedés volt. De nyomtam egy factory resetet és azóta villám a gép. Igaz a facebookot nem tettem fel. Apex launchert használok.
Nálam most gyorsabb, mint előtte a kitkat volt - de mondjuk egy reset után lehet az is javult volna, mert picit laggos volt már itt-ott. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
#40351744 #22180 üzenetére
Arrol nem beszelve, hogy mindent kiszerveznek onallo appokba. Messenger utan jon a Groups. Lassan lesz kulon Timeline, Profiles, Events, Pages, lehetoleg mindegyik egyesevel fusson a hatterben 150-200 Mb RAM felhasznalassal es osszesen 1 Gb tarhely igennyel, az lesz csak csodas.
Mondjuk nekem csak egyedul a Messenger van felrakva, tobbi ugysem erdekel a Facebookbol.
-
Mankó
veterán
válasz
#40351744 #19225 üzenetére
Fényerő minimálison van, frissítések, szinkronizálások kikapcsolva.
100%-ról 2%-ra merülésig a legjobb idő 8 és fél óra képernyő idő volt. 1-2 nap készenlét és átlag 7,5 és 8 óra képernyő használat a jellemző. Ezalatt asszony facebookja foglalja a legtöbb időt, én fórumozni, levelezni és olvasgatni szoktam. Az idő 99%-ban wifi megy. Egy mágneses tokban használom, amit ha lehajtok lealszik a tab, felhajtva, pedig mindjárt használhatom. Decemberben volt 1 éves, talán ha havi egyszer újra van indítva sokat mondok.
Épp ezért is kérdeztem, hogy megéri e 4.4-re váltani, mert végül is én meg vagyok elégedve a tabbal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged