-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Tenken #22902 üzenetére
Ha annyi, akkor bátran ajánlom, igazából nem rossz kütyü, egyedül a kijelző nem tetszik, elég matt. De sebességgel, szoftverrel tudtommal nemnagyon van probléma. Ráadásul Lenovo gyártmány (a telefon 100% az, szerintem a tablet is).
snooze: Igen, hibátlanul működik.
USB nyomtató is megy, viszont az Ethernetet úgytűnik már nem kezeli. Szerk.: Tudja a KitaKat is, sőt az ez előttiek is, csak segédprogram kell neki. Lollipophoz is kell.
-
törölt tag
válasz
Tenken #22898 üzenetére
Nem ismerem a Tescos táblagépet, de amennyire én tudom, van bennük egy kisebb csavar: asszem 8 GB-os háttértárral hirdetik, de valami miatt csak 2 GB használható fel. Meg eleve gyengébb hardverrel indul, mint a mi Nexus-unk. Tény, hogy ez sem egy mai darab, de azért megállja a helyét még
Egy jó tanács, szerintem: ha tényleg stabil rendszert szeretne, és erre a tabra esik a választás, maradjon a 4.4.4-nél.
(#22899) GoodSpeed Hát ez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Külföldi SIM-ek itthon
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest