- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ittakary #21572 üzenetére
Amikor megláttam, nem örültem, de enyhítette a dolgot, hogy már régóta ott lehet, nem vettem észre, tehát nem feltűnő. Akkor zavarna, ha így kaptam volna, ha még új lenne, vagy ha most akarnám megvenni kéz alól mástól, esetleg ha garanciális ügyintézésnél gondot jelentene. Úgy érzem egyik sem áll fenn
Tudom, hogy amikor megvettem nem volt rajta, tudom, hogy az idő, a szakszerű és gondos használat ellenére, de én általam, és a gyártó cég nem teljesen megfelelő - nincs felkészítve a dokkoló és a tok sűrű váltogatásából adódó kopásra - bevonási technológiája együttesének köszönhetem a dolgot.
Egy példa: az első G15 billentyűzetekről mállott a festék. A gyártó nekem is kicserélte a G15-öt, most is a csere darabot használom amin azóta sem jelentkezett semmilyen kopás, még az elődje két évig sem bírta - 2005 óta G15-öt használok, és a csere darab 2007-ben került hozzám.
Az újabb Nexusokhoz úgy tudom nincs dokkoló, szóval ott talán megúszható ez, ha vezetékesen tölti az ember, akkor nem kell kivennie a tokjából.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged