- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
ForRedGlory #2630 üzenetére
És ha Kanadai? Az nem USA.
-
scream
veterán
válasz
ForRedGlory #2627 üzenetére
Szerintem az "original shiping date" alatt azt értik, amikor ők leszállították. Mivel 2013-as modellről van szó, amit 2013 júl. 26-án jelent meg így csak az után szállították le. A garancia hozzá nem tulajdonos/vevő alapján jár, hanem a készülékhez.
Mindenesetre egy telefont megér, köszönöm.
Szerk. :
Miért ne lenne, ha csak a hátoldalon, dobozon lévő S/N kell hozzá?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #2627 üzenetére
Kimaradt: a GSM bolt leírását sasold meg, ha nem gyári garanciát írnak, hanem csak forgalmazói (azaz bolti) garanciát, akkor azt regisztrálsz be, amit akarsz ASUS-hoz, nem lesz gyári garanciád. Sokat segítene, ha belinkelnéd a GSM boltot, ahonnan vennéd
Pl GSMHome boltit ad, azért olcsóbb, mint Speedshop, Edigital, stb.
(#2629) babicsbalu: Csak azt akartam mondani, hogy ne kergess álmokat. Nem úgy működik, hogy GSM boltból megveszed 15 ezerrel olcsóbban és ugyanúgy ad az ASUS rá gyári garanciát. Akkor mindenki GSM boltban vásárolna és bezárhatnának a hivatalos boltok. S/N alkapján gondolom lecsekkolják, hogy honnan származik a készülék, és lehet hogy olyan ország lesz, ahol nincs is hivatalos ASUS világgarancia. Nem hivatalos helyről vett termék ott garizható, ahol vetted. GSM bolt esetében ez lehet Pakisztán, Üzbegisztán, stb...
-
scream
veterán
válasz
ForRedGlory #2624 üzenetére
De miért mi kell az Asus-os garanciához?
Amit találtam az ez :
"Have your Nexus 7 Warranty Card, purchase receipt ready (if you do not have them beside you, we will use the Nexus 7's original shipping date as your purchase date)."
Ezek szerint valami kártya (?) van hozzá, de ha nincs akkor is be tudom regelni és elvileg jogosult vagyok rá S/N alapján, nem ?
-
SzlobiG
félisten
válasz
ForRedGlory #2533 üzenetére
Nekem ami fura one után az a Chrome érezhetően lassabb mint ott a gyári. Lehet kipróbálok vmi másikat.
-
assemble
addikt
válasz
ForRedGlory #2531 üzenetére
Udv itt
-
SzlobiG
félisten
válasz
ForRedGlory #2531 üzenetére
Akkor ess neki, szvsz nem fogod megbánni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged