Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Nutshell #1961 üzenetére
Akkor inkább az LG 8,3"-osa, az a Nexushoz képest kézbe véve érezhetően nagyobb. De nem biztos, hogy lecserélném az n7-et.
(#1967) SzalaiG: Ha 4G-s a tablet, és regelsz egy ingyenes számot(0621/xxx-xxxx) és egy VoIP számlát, és beállítod a CSIPSimple-ben mindkettőt, akkor tudsz kezdeményezni, és fogadni is hívásokat interneten keresztül. De telefonként gyári rommal(telefonhangszóró és lehetőség híján), nem fog menni, főzött romokkal nem tudom, mi a helyzet.
-
JSaN
addikt
válasz
Nutshell #1955 üzenetére
Szia a 7 colos kategoriaban messze a legjobb tab jelenleg, nekem is az elso tabom. Igaz nekem 32gb-os munchenbol, mondjuk en direkt erre mentem, kell a plusz hely az allando zene albumoknak es a filmeknek, sorozatoknak, animeknek, mert tobbek kozt ezek nezesere vettem. Nalam 4.4 ota nagyon smoot az egesz pillanatok alatt nyit mindent semmivel sem kell kompromisszumot kotnom. Reszemrol is csak ajanlani tudom ezt a nexus-t. Ja es ebben a kategoriaban a felbontas sem utolso 1920x1200 felbontasaval.
-
PistiSan
addikt
válasz
Nutshell #1955 üzenetére
Szia!
Nekem is az első tabom a nexus7.
Drága volt, itthon vettem! Viszont nem érzem azt, hogy kompromisszumot kellene kötnöm!
Egyszerűen csak használom, nincs vele semmi gond.
Én főként netezni, ritkán vidózni használom, amikor meg vettem féltem a 16GB-tól, de nekem bőven elég, nem érzem azt hogy kevés lenne a tárhely.
Nyilván ha fullhd filmeket akarsz tárolni rajta tucat szám, akkor kevés lesz.
Nagyon ajánlom a tabot, ha meg teheted vegyél eggyet. -
hardverhudi
tag
válasz
Nutshell #1955 üzenetére
Nekem se volt tabom a nexus előtt. Megvettem és beleszerettem
Real Racing 3-al és Angry birds-el szoktam játszani,meg sorozatok nézni ha vonatozok,buszozok.
Ezekre nekem tökéletes választás,ha játszok,böngészek,sorozatozok akkor is csak 2 naponta töltöm
Szerintem elég a 16 GigaRemélem tudtam segíteni,ha van kérdés írj nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Hálózati / IP kamera
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged