Új hozzászólás Aktív témák

• Amarton

tag

Nekem nagyon vegyes érzéseim vannak ezzel a telefonnal.
    Valamikor gyors és lagmentes, valamikor jobban laggol, mint a nexus4.
    Az alkalmazások is néha lomhábban nyílnak meg.
    Ami nem tetszik: Mindig van olyan fogyasztó az akkumulátor statisztikában, ami kelleténél jobban meríti a telefont. Ilyenek az Android OS. Van olyan, hogy CPU teljes 2 óra, Ébren tartás 6 óra. Ha nem az andorid OS merít, akkor merít a google play szolgáltatások. Ma pedig a cellakészenlét.
    Nem tudtam hívást kezdeményezni addig, amíg újra nem indítottam a telefont. Azt írta az akkumulátor statisztika, hogy 100%-ban volt a jel nélkül eltelt idő.
    Van olyan, hogy üzenetek (facebook messenger, viber, gmail), azután jelenek meg, hogy a kijelzőt bekapcsolom. Nem mindig, de azért elég gyakran.
    Van olyan, hogy egész nap nem kapok levelet. Hiába lépek be a gmail alkalmazásba, semmi új levél. Ezután megnézem a szinkronizálást a fiókoknál, és a gmail-nél van egy felkiáltójel. Kikapcsolom a szinkronizálást, majd újra be, és hirtelen kapok vagy 10 levelet.
    Nekem nagyon fontos lenne, hogy a levelek és egyéb üzenetek akkor jöjjenek, ha küldik őket, nem pedig ha a telefonnak kedve van megjeleníteni. Egy csomó dologról már lemaradtam a telefon miatt.

Egyetlen pozitív dolog a kamerája és az ujjjlenyomat olvasó, de eddig nem vagyok meggyőződve, hogy megérte e a plusz 100 ezer Ft-ot ráfizetni a Nexus 4-re.

Új hozzászólás Aktív témák