Hirdetés
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fotók, videók mobillal
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOZ
addikt
válasz
tomboy0013 #4398 üzenetére
Céges mailekhez (Zimbra van de ez gyakorlatilag Exchange) én a Nine-t használnom.
Tökéletes. Hibátlan. -
tomboy0013
veterán
Végre valaki aki rajtam kívül tapasztalta az Exchange-es hibát. Nekem hol összejött a beállítás, hol nem. A végén meguntam és átköltöztem a gmail-es címemre. De marhára felbosszantott, ráadásul senki sem értette mi a gondom. Egyébként én is elégedett vagyok a telóval. Nugáttal használom már majdnem egy hónapja és semmi gondom nincs vele, újraindulás se 7 se 6 alatt nem volt. 3 hónap alatt volt 2 db random merülésem a Play szolgáltatások miatt, de ez nagyjából bármelyik készüléken előfordulhat. A 2. egyébként barátnőm Huawei telefonjával egy időben történt ami egyértelműen nem telefon hibára vall.
-
niof
veterán
válasz
stewe780 #4393 üzenetére
Hát, ismét csak azt tudom mondani, valamit valamiért. Jó dolog az amoled, de vannak hátrányai is szép számmal. Mondjuk a sima oled-ben az lg állítólag már nagyon jó (tv-ről van szó), több mint 30 év élettartamot jósolnak a paneleknek. Kb. 100000 üzemórát, ha jól emlékszem... A kék szín gondjait is megoldották. Egyszerűen, mint egy faék, a kék pixelek elé beraktak egy színszűrőt.
A Samut meg ette a penész, hogy ez nem nekik jutott eszükbe.
-
limre2
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Aki esetleg telefonváltáson gondolkodna, leírok pár tapasztalatot. 1.5 hete váltottam ősrégi Moto G 1st gen-ről Nexus 5x-re. Első tapasztalataim vegyesek. Fontos, hogy a lenti lista az előd telefonhoz képest összehasonlítás.
Pro:
- villámgyors
- nagyon jó fényképező (elsősorban ez volt a váltás oka)
- ujlenyomat olvasós feloldás nagyon király, és mindig, bárhogy érintve pontos
- LTE hálózat: elképesztő sebesség sima 3G-hez képestSemleges a Moto G-hez képest:
- akksiban nem előrelépés, nap végét stabilan kibírja, de jobbra számítottam
- kijelző szép, de nem nagy ugrás
- szokni kell, hogy alul van az értesítési led, és kézbe véve hirtelen nem tudom, hol az alja, tetejeKontra:
- Nagy kijelző (nagy kezem van, de még mindig nem bírtam megszokni)
- egyszer már produkált újraindulást. Moto G-nél 2 év alatt talán ha 1x-2x előfordult
- Marshmallow-al szívok egy kicsit: pl: exchange naptár szinkronizálása nem 100-as, ismert Marshmallow bug, át kellett térnem Outlook cliensre
- szívás a nano sim és USB C csatlakozó, főleg, ha valamiért pót töltő, csere telefon, stb-re lenne szükség
- Moto G-nek jobb volt a fogása, nehezebben csúszott ki a kezemből (kicsit gumisabb hátlap, jobban lekerekítve). Nexus sem egy fém hátlapos csúszós vacak, de lehetne kicsit biztosabb a fogása. Már megrendeltem a tokot, ami javítani fog a helyzeten.Aki vásárlás előtt áll, ne habozzon, nagyon jó telefon a Nexus 5x ezért az árért. És mivel a fő váltási ok (fotóminőség) még túl is szárnyalja a várakozásaimat, én sem vagyok csalódott.
-
niof
veterán
-
torma99
aktív tag
Uhh médiában 90-ért...azonnal venném, bár gondolom ez valami egyéni akció lehet.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
agressor12 #4381 üzenetére
Totál nem egyezik a webshop meg az üzleti ár.
Nem véletlenül írtam az Aréna Plázát is.
-
Dzsuri89
őstag
Ha valaki akar venni ilyen telót, akkor az Aréna plàza Media Marktban jó áron megvásárolható.
16 GB - 70.000 Ft
32 GB 90.000 Ft -
slice14
veterán
Mi a szösz, ráültek a security updatre? Vagy azért váratják a népet, mert még e-hónapban jön a Nougat?
-
Zoli0726
aktív tag
Sziasztok!
Nem akar valaki diztronic tokot venni esetleg?
Osztozhatnánk a postaköltségen.
11 dollár darabja, + 13 dollár a postaköltség.
Elég sokat lehetne vele spórolni. -
stickermajom
addikt
válasz
margithid #4374 üzenetére
Most megnéztem, 325 óra uptime után az elmúlt 1 napra vetítve átlagosan 1,5 GB a memóriahasználat a telefonomban. Ez nekem Viber, Messenger, Waze, Spotify, kamera és a Chrome használatával jött össze, szóval mondhatjuk tök átlagos használatnak. Stock ROM, Franco kernel, Naptime.
Szerintem ez így rendben van, főleg, hogy ígérik a "memory leak" javítását, szóval elvileg javulnia kell majd. -
Atti0705
csendes újonc
A fentebb említett Supcase tok valóban nagyon jó.
A telefon nagyon szerethető! Hétköznapi használat esetén nekem két napig elmegy egy feltöltéssel.
Gördülékeny, teszi a dolgát úgy ahogy az ember elvárja tőle.
A fórumot mostanában rossz volt olvasni, páran megpróbálják összehasonlítani ezt a készüléket egy dupla,vagy mésfélszeres árszegmensben lévő masinával. Ezért az árért véleményem szerint megéri, nem tökéletes, de egy átlagos felhasználónak nagyon megfelel! -
hungar
tag
válasz
margithid #4374 üzenetére
Én úgy gondolom 2 évet ki fog húzni ha most veszed meg, mert fasza stock rendszer.
Nekem 2 hónapja van meg a telefon, több mint 50 alkalmazásom van: face, viber, messenger, youtube, játékok stb és 1,2 Gb-on áll a memória használtom. A rendszer teljesen gyári, semmi mókolás nincs rajta, egy röccenést nem tapasztaltam még. Sose zárok be semmit, nem figyelem a ramot, csak használom a telefont.Min 2 évre tervezek vele, aztán remélem még bírja még egy darabig. ( ha nem így lesz akkor valószínű iphone lesz a következő páciens, mert kicsit belefáradtam az állandó szarakodásba)
-
Sonex79
aktív tag
válasz
szabolcs1975 #4368 üzenetére
-
válasz
szabolcs1975 #4368 üzenetére
Jó sok hülyeség elhangzott ma itt.
-
törölt tag
válasz
szabolcs1975 #4369 üzenetére
...megrendelve... ;-)
-
szabolcs1975
aktív tag
válasz
#31631410 #4357 üzenetére
Igaz csak egy hete használom, tehát eszerint kezeld a véleményem. A stock android UI sokkal jobb mint amit eddig próbáltam. Semmi csicsa, egyszerűen minden ott és úgy van, ahol és ahogy kell. És egyetértek azzal aki azt mondja, hogy ezt a telót nem a benchmarkok alapján, hanem használat alapján kell választani.
megj: ne feledd az Android OS 6.0 is messze jobb mint az 5.x, és ezen a telón gyárilag az van.
-
szabolcs1975
aktív tag
Sziasztok !
Egy hete használom a telefont, egy HTX One X-et váltott (munkahelyi telóként galaxy s3, s4, s5, j5-öt használtam eddig). A véleményem, hogy nagyon egyben van és a stock android UI pedig messze átgondoltabb mint amiket eddig láttam. A reszponzivítását, gördülékenységét és az marshmallow előnyeit nem szeretném részletezni.
Sokan aggódnak a memória miatt. Ha valami extra memóriaigényű alkalmazást/alkalmazásokat futtat valaki, akkor gond lehet, de ilyesmi nálam még nem történt. Azt viszont megint nem szabad elfelejteni, hogy a lollipopnál elég sok memória gond volt/van, ami miatt akár +1GB-t is megehet az oprendszer, és akkor már ugyanott vagyunk a 3GB-al is mint most.
egy kérdés azokhoz, akik már régebben használják:
Tudnátok ajánlani valami jó tokot ? Elsődleges szempont, hogy viszonylag jó védjen, másodlagos, hogy ne növelje meg túlzottan a telefon méretét, tehát viszonylag vékony legyen. Köszi ! -
viger
tag
Hétköznapi használatban semmi problémát nem tapasztaltam a telefonnal, de mivel annyira ezen pörög mindenki, hogy már kíváncsi lettem!
Felraktam a CPU Z-t lőttem 30 HDR+-os képet. szobában kb. 26 fok van.
Eredmény: Big cluster leszabályzott 633 MHz-re a Little meg maradt 1400! Hőfok 64°volt a max.Stock rom, Franko kernel, Gravitybox.
Waze használat kb 2 óra! Süti a nap és forró is a telefon mint állat. Ilyenkor alig akar töltődni a telefon pedig USB C-s gyors-töltő van rádugva.
Sosem fagyott még le vagy produkált volna bármi hibát, ha levettem a szélvédőről és nyomkodtam. -
törölt tag
válasz
tomboy0013 #4361 üzenetére
koszi a valaszt!
-
ilgatto
tag
Ilyen [link] típusú kábelből ismer/használ valaki márkásabbat, amit meg szabad venni? Lehet 2.0-ás is a másik vége. A rövidsége viszont fontos.
-
törölt tag
sziasztok. eppen rendelni akartam egy ilyen telefont,de az utobbi hozzaszolasokat olvasva elbizonytalanodtam...ilyen kaki lenne ez a telefon ? galaxy s4 utan valtanek,igazabol az is boven eleg volt a hetkoznapi hasznalatomhoz...ket evre terveznek vele,sztetek azert birja majd sima hetkoznapi felhasznalokent ? / navigalas,office,viber,bongeszes/
-
glehel
senior tag
válasz
stewe780 #4350 üzenetére
nagyon sok dolog magától a kerneltől függ.Biztos van benne valamilyen hardveres limit, gondolom a proci nem engedi magát megfőzni, max lefagy
Én jelenleg Slim6-ot használok így engem nem érint az OTA sem a titkosítás és nem is érdekel a gyári rom.
Lehet játszani, kísérletezgetni a kernel beállításaival már annak akit érdekel.De azt tudni kell hogy nem csak jobb hanem rosszabb is lehet az eredmény annál mint amit el szeretnénk érni. -
Zoli0726
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik a Diztronic tok, ti honnan rendeltétek?
Láttam, hogy amazonon 10 dollár, de Magyarországra nem szállítanak, azon kívül meg csak csillagászati összegekért találni. -
stewe780
őstag
Mii?
Ti állítgatjátok ezeket az értékeket?
Az mekkora már!
És azt nem lehet, hogy simán a g4 értékeire módosítjátok, és akkor sokkal később kapcsolgatnak le? Vagy azt nem bírná a telefon? Esetleg van benne valami hard limit, amit szoftveresen nem lehet átlépni?
Ha már így benne vagyunk. Azt jól vettem ki a leírásokból, hogy ha kikapcsolom a tároló kódolást (amivel elvileg sok hőemelkedéstől és akksikopástól kímélem meg a gépet):
- onnantól nincsen hivatalos OTA update, csak a kézi frissítés?
- minden OTA update helyett történő manuális frissítés gyalulja a rendszert, tehát mindent be kell újra állítani? -
niof
veterán
válasz
stewe780 #4345 üzenetére
Nem "műterheléssel" kellene használni a készüléket, és feszegetni a határait (annak semmi értelme), hanem a hétköznapi normál használatot kell figyelembe venni! Normál használat közben ezekből a "hibákból" nem sokat (kb. semmit) tapasztalni. Ok, a HDR+-t tényleg számolja egy pár másodpercig, de valamit valamiért. Sokan, úgy veszem észre, összetévesztik egy hordozható mobileszköz prociját/teljesítményét egy asztali gépével. Szerintem ez nonszensz. Simán lehetne azt mondani erre, amit Alfred mondott Bruce Wayne-nek a Sötét Lovag-ban, "Ismerje a korlátait, uram!"
-
glehel
senior tag
válasz
stewe780 #4345 üzenetére
teszteltem 2 percig folyamatos hdr+ fotozást, a hőfok gyorsan felkúszik 64-68 fokra ekkor a két nagy mag lekapcsol mivel jelenleg 44 fokra van állítva a határérték, eddig ok. a 4 darab kis mag folyamatosan 1536 mhz-en pörög (ezen egy kicsit húztam direkt) és nem folytja le, szépen dolgozza fel a hdr képeket a háttérben majd közben gyorsan esik a hőmérséklet.
Én nem a magok folyamatos lassítását használom hanem a teljes lekapcsolását.(core control).
így kevésbé melegednek fel a kisebb magok és nem következik be a lassítás. -
cerb
tag
Helló mindenki!
Ma reggel, ha minden igaz, nem szólt a telefonom ébresztője, (gyári app) ami minden nap ugyan akkor ébresztene. Töltőn volt a telefon, volt rajta hangerő is. Ketten voltunk a szobában, de egyikünk sem emlékszik, hogy szólt volna bármi is.
Előfordult valakinek már ilyesmi itt? Ha ez az egész lehetséges, akkor számomra teljesen használhatatlanná teszi a telefont ez a hiba. Az egy-két hetente előforduló gyári kamera app lefagyásról nem is beszélve.... -
stewe780
őstag
válasz
Fleto93 #4342 üzenetére
Szia!
Köszi a wate infót.tomboy0013 #4331: neked is köszi a waze infót
niof: nem gondolom, hogy gond van a telefonjával, az MM-be kiállított is kb. ugyanezt tudta. De mindenki meggyőződhet róla, csak egy CPUZ meg 1 perc hdr+ fotókészítés kell hozzá. Amíg számolja a fényképeket nézni kell a CPUZ-ben az infót és kész.
-
niof
veterán
Végigolvastam ezt a kisebb szócséplést... Szerintem a te telóddal van valami gond. Mióta megvan, nekem nem tűnt fel, hogy akadozna, túlmelegedne, vagy lekapcsolgatná a magokat, vagy órajelet butítana. Bár, mi a fenének nézegetném, ha egyszer a készülék jól működik?!... Ráadásul N-t (Nugát
) használok. Tök mindegy, milyen appot futtatok, megy szépen, döccenés nélkül. Ennél, most komolyan, mi kell több egy referencia készüléknél? Francot érdekli, hogy hogyan kezeli a hardvert a háttérben, ha vizuálisan semmi jele, hogy probléma lenne...
-
Fleto93
tag
válasz
stewe780 #4328 üzenetére
Szia!
Én sokat használom Waze-ra a telefont egy régi swiftben, klíma nélkül. 2 óránál hosszabb időt egyben még nem mentem mióta jó idő van, általában egy utam ~1 óra. A telefont egy ilyen töltőn tartom közben. Bluetooth is mindig be van kapcsolva ilyenkor a kihangosító miatt, sokszor a Spotify vagy Play Music is streamel bluetooth-on.
Eddig a telefon egyszer sem fagyott le/lassult be stb., az előző telefonomhoz képest sokkal kevésbé is melegszik, viszont ha nagy forróság van, olyankor a töltő maximum kb szintentartásra jó, legfeljebb akkor tölt rá egy kicsit, ha amúgy nagyon alacsony volt az akkuszint.
Jót tesz/nem tesz jót kérdéskör: használati tárgy, ezért van.
-
glehel
senior tag
Annyi féle kernel van rá hogy azokkal lehet javítani a thermal gondon HA szükséges. a másik dolog a Zram ami egy jó dolog főleg ha a méretét is egyénileg lehet szabályozni, valamint a KSM ami a mendemondákkal ellentétben az akkumulátor fogyasztást a nem mérhető kategóriába helyezi.hozzáteszem a fentebb említett dolgokhoz azért valamennyire képbe kell lenni, de egy jó kernel és beállítás teljesen más képbe helyezi a telefon helyzetét.
Az 5x egy nagyon jó telefon és véleményem szerint semmi gond nincs a 808-as magokkal.A google azért döntött ilyen beállítások mellett, hogy védje az akkumulátort a túlmelegedéstől és az ezzel járó kellemetlenségektől. -
margithid
veterán
Valaki próbálta már a CM snapshot verziót nexus 5X-re?
Mennyire stabil?
Még egy évig támogatott a nexus 5X gyárilag, de utána remélhetőleg még jódarabig jön CM, igy fontos lenne, hogy mennyire használható. -
dobolson
senior tag
válasz
tomboy0013 #4337 üzenetére
Biztos jó hozzá, kérdés, h "bevizsgált-e". De ennél olcsóbban is kapsz pl ebay-ről olyat, ami tutira jó.
-
tomboy0013
veterán
Ez a kábel szerintetek jó lehet ehhez a telóhoz?
-
stewe780
őstag
Ja. Ok.
Dehogy kapcsolnám én ezen be az eis-t. Még a felbontást is inkább visszavenném 1080-ra, csak tutira elmentse a végén, és ne egy cpu kikapcs legyen belőle.Hogy a fenébe csinálhattak ennyire hőkorlátolt konstrukciót, nem is értem. Pedig ugyanez az LG a korábban kidobott G4-ben jobban engedi menni a CPU-t. Olyan mintha a Nexust direkt el akarta volna cseszni. Nem is csodálom, hogy a Google most már saját maga akar kihozni egy telefont.
-
dnelb
veterán
válasz
stewe780 #4334 üzenetére
Amit linkelt videón, arra gondoltam
Úgy adták ki az oneplus3-at hogy alapból 10 app után asszem kilőtte a dolgokat a háttérből, ezt a limitet vették ki egy frissítéssel és így már a teljes ramot használja normálisan..
De EIS-t bekapcsolhatod magadnak amúgy, egész jól működik, annyi hogy a látótérből azért elég rendesen levág, dehát ez ezzel jár -
dnelb
veterán
válasz
ctvagyok #4332 üzenetére
#4321es linkben a #cpu 1 ábra az. De amúgy tapasztalom nap mint nap, 1 óra maps után már 4x633 magom van és akad minden. Olyankor klíma elé kell tartani fél percre és helyrejön, de vicces
Az a diffi hogy a G4 60 foktól vesz vissza, az n5x meg 46 felett már le is kapcsol .. Vagyis nem, csak 2x0.63ra veszi vissza a 2 nagy magot, de feladatot nem ad nekik, szóval feleslegesen melegíti a kicsi magokat. Persze utána le is kapcsolja őket, de mire ide elér már a hő miatt a kicsiknek is le kell menni 1.44ről.. Szóval nagyon nagyon el van rontva az egész.
-
ctvagyok
őstag
-
tomboy0013
veterán
válasz
stewe780 #4328 üzenetére
1 órás periódusokban szoktam használni, nagyjából annyi idő még hazaérek. Kb 15%-ot merül ez idő alatt, de azon kívül, hogy felmelegszik a teló (ami ugye természetes) semmi működésbeli gond nincs utána. A kamera ha HDR+-os képeket csinálsz akkor 5-6 képenként tölt pár másodpercet mielőtt újra lehet használni( ez idő alatt dolgozza fel az elkészített képeket), sima automatában semmi gond.
(#4327) Krisztián: Imádom mikor helyettem látod a dolgokat. na mindegy veled felesleges vitatkozni úgyhogy hagyjuk is. Költhetsz negyvennel többet egy Oneplusra de nem biztos hogy ér annyival többet (+30% kb az rengeteg pénz). Nekem nem érne az tuti.
-
dobolson
senior tag
válasz
stewe780 #4326 üzenetére
Nem tudom, hogy volt-e már a kezedben alsó kategóriás droidos teló, de szerintem nem.
Lehet, h a proci lekapcsol, de én ezeket a dolgokat csak onnan tudom/érzem, h itt olvasom. Napi használatban semmit nem érzek belőle, működik faszán a telefon, gyors, stb. Biztos meg lehet fektetni, nem mondom, h ez a legjobb telefon, csak mert nekem is ilyen van és ezért ez a legfaszább.
De alsó kategóriásnak nem mondanám. Olyan telefont meg nem lehet kapni, amivel minden rendben lenne, biztos vagyok benne, h az s7 topikban is anyáznak dolgokra, de a oneplus 3-ban is fognak.
-
stewe780
őstag
válasz
tomboy0013 #4325 üzenetére
Te tenyleg wazezol? Mennyire bírja? Légkondi nélkül 2 óra, töltőn napsütötte szélvédő mögött. Tud ez ilyet, vagy megfekszik tőle? Estleg egy ilyen után jön az, hogy akkor nem indul, lefagy, fekete képernyőt ad a kamera?
Waze-t nyomatja itt valaki még napi szinten?
(A kamera után ez a második legfontosabb nekem, és itt esett ki minden, ami amoled, mert simán beégeti a képernyőt.) -
dnelb
veterán
válasz
tomboy0013 #4325 üzenetére
jó, te igazolni akarod magad hogy jó döntés volt az 5x. nem volt. Én már elfogadtam és felfogtam, majd 1x neked is leesik
az hogy 2 appot használsz 1xerre nagyon komoly, még jó hogy bírja
ha valaki 1 aktuálisan gyors telefont akar középkatban, de csúcs kamerával, akkor jó az 5x, de semmikép sem időtálló, ezt el kell fogadni és nem kell félrevezetni másokat...
a videóra meg, azóta javítva lett, sőt, magad is javíthattad 1 build prop átírással. végülis a fél net ezzel volt tele.(#4326) stewe780 : így van, 10p után van 4db 1ghz körüli a53 magod, utána azok is szépen lehalnak. Igazából ettől még az s801 is sokkal jobb, az kb 1órán át bírta tartani a 4x.1.2 ghz-et n5ben
-
tomboy0013
veterán
Sokat érsz a 6 giga RAM-mal. [link]
Kb 4 hónapja van meg a teló de csak a sorozatos HDR képet készítésénél vannak vele gondok ami érthető is. Mobilneten hallgatok DI Radio-t, meg nyomom a Waze-t egyszerre és a melegedésen kívül nem veszek észre semmit. Amint látható a 6 giga RAM is nagy parasztvakítás. Én úgy fogalmaznék, hogyha van plusz negyvened ami tök felesleges, vagy a specifikációkkal akarsz rajoskodni akkor költheted Oneplus-ra is a pénzed. -
dnelb
veterán
válasz
fokukac #4316 üzenetére
sose futtatok antutut de hogy jön ide? az s808 egy hibás konstrukció, az 5x-be meg különösen vissza van fogva, mindenki megnézheti magának [link].. Amúgy 15p böngészés elég neki és már leveszi bőven. Ezt figyelembe véve meg azt hogy csak 2giga ram van elég vicces kijelentés időtállónak hívni lol, főleg hogy már csak 1évig van rá update. Mindenki ugy szórja el a pénzét ahogy akarja, de mikor +40ért van s820 6giga rammal, stock droiddal, teljesen ésszerűtlen döntés az 5x.... de mondhatnám pénzkidobásnak is
-
stewe780
őstag
Ma egy Nokia 1020-at nyomkodok és simán megvettem csak a kamerájáért a telefont. Viszont így több mint 2 év után a Nokiát már nagyon kukáznám, mert a sebessége, meg mondjuk az egész wp rendszer nagyon le van maradva. Jelenleg pedig ugyanezt érzem az 5X nél is. Tuti kamera, amúgy meg egy alsó kategória. Na mind1 még őrlődöm kicsit. Az biztos, hogy a jelenlegi csúcsmobilok (S7, G5) is rosszabb fényképeket gyártanak, és mondjuk a szeptemberi nexushoz még fél évet várni, amíg jól árasítva meg lehet kapni, már nem fogok.
Egyébként a kamerára visszatérve. Néztem fényképezőket. 100 ezer forint feletti gépekbe raknak hasonló szenzort, mint ami ebben van (1/2,3; 12MP):
Panasonic DMC-FZ300: 159 790,-
Panasonic DMC-LX100: 199 790,-Azét az MM-ben meg kell hagyni, hogy lefagyasztani nem tudtam a kamerát. Tehát akármennyire visszavett a CPU, mindig működött. Viszont azon elgondolkodtam, hogy mondjuk ha 2 órája megy a waze, süti a nap, még ráadásul töltőn is a gép, és megállok a kocsival egy HDR+ fényképért, lehet, hogy nyekkenni fog, nem fényképezni.
Talán a fehéret kellene vennem, hogy legalább a nap ne forrósítsa annyira?
Amúgy nem csak neked, úgy mindenkinek, aki reagált a fentire.
-
cuebler
senior tag
válasz
csakany2001 #4317 üzenetére
még ha van is, előbb választom az 5x-et. ismét
-
stewe780
őstag
Volt szerencsém komolyabban megfogdosni ezt a gépet az Aréna Plaza MM-ben. Szerencsére volt rajta egy CPUZ progi. Döbbenten tapasztaltam, hogy nem bírja a 2 gyors mag még 2 percig sem. Légkondis az egész üzlet, szóval semmi meleg. Senki nem volt a telefon közelében. Nem is csinált semmit a készülék. Nincs viber, messenger, semmi nem fut. Megfogom, 10HDR+ kép, és letiltotta a gyors magokat. Ez szerintem nem volt 1 perc sem. Ezek után még kicsit nyúztam, és még a 4 lassabb mag sebességét is 960MHz-re maximálta. Egyszerűen nem volt hajlandó feljebb menni, akármennyi számolást adtam neki. Kicsit langyos volt a gép, de ennyire biztosan nem, hogy még az alap magokat is butítsa. Szóval szerintem ez a gyengéje, nem a 2gb ram. Bár lehet az is. Na csak gondoltam megosztom. Kb. mindenki akinek van ilyen telója ellenőrizheti, hogy nála is ilyen-e a gép. Nagyon gondolkodom, hogy 85-öt megér-e ez az egész (32GB-os), vagy várok még... Pedig már nagyon nem várnék, és sajnos ennek a legjobb a kamerája, komolyan mondom a G5, S7 sem éri el ezt a fotó minőséget.
-
ilgatto
tag
Sziasztok!
Nemrég lettem egy N5X boldog tulajdonosa.
Van egy Xiaomi 10.000 mAh (3.6V) típusú külső akkumulátorom USB 2.0A csatlakozóval. [link]
Össze lehet ezt még kötni átalakító kábellel a telefonnal? Ha igen, akkor tudja nagy sebességgel tölteni is?
Vagy jobb, ha új akku után nézek?
Sajnos nem ismerem még ki magam az új csatlakozók között. Ez a kábel jó lehet? [link] -
PrometheusX
aktív tag
Olyan hibával nem találkoztatok eddig, hogy néhány névjegyetek szimplán eltűnik a telefonról? Mármint a telefonon nem bukkan fel a Névjegyekben, viszont a Google fiókomban megtalálható - és a kettő szinkronizálva van tökéletesen.
Érdekes jelenség még, hogy az ilyen névjegyek hiába nincsenek "felvéve" (ugye miközben fel vannak véve ugye a Google fiókomban), mikor engem hívnak, megjelenik a nevük a telefonszámuknál. Ekkor az előzményekben feltűnnek ugyanúgy névjegyekkel, és hozzá tudom adni a névjegyekhez az adott "eltűnt" névjegyet.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Zoli0726 #4299 üzenetére
Elszíneződött a tiéd is, nekem is egy hét elég volt hogy sárgás foltok kezdjenek megjelenni a készüléket. Gyenge minőségű a polikarbonát hátlap. A megoldás egy tok. Átlátszó Nillkint tudom javasolni ha nem akarod elrejteni a külsejét. Speedshop-ban 1700Ft körül lehet kapni. Szervizben egyébként cserélik az elszíneződött hátlapot.
-
leslien
nagyúr
válasz
csakany2001 #4302 üzenetére
köszi..
-
leslien
nagyúr
üdv skacok, kérdésem lenne .. érezhető bármi lassulás vagy akadás a 2 GB ram miatt ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG referenciakészülékén már az Android Marshmallow rendszer fut, méghozzá rendkívül sebesen. Jó a felhasználói élmény, az ujjlenyomat-szenzor, a kamera, csak az árazás nem.
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest