Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
n.gab
aktív tag
Alkalmazásoknál a Google play áruházat letilthatom?
Okozni fog valami problémát? -
eisento
addikt
ennek meg a markaja se bizalomgerjeszto
[link]
-
eisento
addikt
oooo nekem is egy b8 passatban lesz hasznalva. a gyari autos kihangositoval ugye semmi gondja a telonak? mert a htc-vel szinte nem tudom hasznalni mert ha hivok vkit nem hallanak leteszem ujrahivom 2-3 alkalom utan jo, eleg random... ugyanez ha hivnak allok a kocsival egyhelyben erre atmegy a hangom r2d2-ba (ahogy a fonokom fogalmazott)
-
-
Bremy
csendes tag
Melyik a legolcsóbb, itthon könnyen elérhető, és megbízható usb-ctype kábel? jó lenne azért géphez kapcsolni, vagy kompatibilissé tenni más töltővel is ha úgy adódik.. vagy rendeljem külföldről ?.. :-) a blitzwolfot
-
eisento
addikt
aham. mind1 megrendeltem a toltot meg a kabelt amit linkeltem meg hozzadobtam egy 3A-os blitzwolf kabelt.
amazonrol berendeltem amit linkelt az egyik forumtars az elobb
mar csak egy tokot/hatlapot kell neznem, nillkin eleg bejovos, feher lenne a jo (bar a telo meg fekete de lehet pont igy a jo meg a feher kevesbe szivja magaba a napfenyt.
-
eisento
addikt
skacok ez a telo melyik toltest tudja a quick charger 3-ast vagy csak a kettest?
most rendelnem meg a blitzwolf kabelt
es hozza ezt a blitzwolf autos toltot.
lenyeg hogy azert (mivel szinte egesz nap megy a waze a telon) gyorsabban toltson mint ahogy merulne
gondolom ez a tolto jo lesz akkor.
SZERK: ez majdnem lemaradt. foliat hasznaljak vagy inkabb vmi uveget? tok mindenkepp lesz a telon!
-
Pankiii
tag
Most jött készlet a fehér 16 GB változatból, ha valakit érdekel.
-
kengyel
nagyúr
Felvettem egy telefonszámot a névjegyzékbe, hogy tudom a Sim kártyára menteni, hogy ne a Google fiókkal szinkronizálja ?
-
kengyel
nagyúr
válasz
stewe780 #5668 üzenetére
Folyamatosan használgatom nyomkodom, így elsőre tetszik. A kijelző fényereje számomra remek, napsütésben tegnap simán láttam. Az Amoled kicsit hiányzik, de nem csodálkozom rajta hisz többségében a Samsungon " nőttem" fel. Egy darab LG-telefonom volt, az még az elején kiadott LG Black.
A színei teljesen rendben vannak, a kameránál jó hogy a részletek megvannak, az aksit még nem tudom. Én nagyon sokat telefonálok+ navigálok+ fényképezem, kíváncsi leszek mennyit bír. Tegnap a belakásnál éreztem hogy melegszik, de nem volt olyan vészes, a télen bizony jó lesz.
Természetesen visszalépés egy S7-hez képest, csak az én esetemben most ez volt a muszáj. Fel kellett dobnom a " csúcsminőséget ", de ezzel is bőven jól érzem magam, és nem is vettem volna mást. Ebben az árban kaptam volna más telefont is, csak itt vonzott a Stock droid, és a kamera. -
-
eisento
addikt
Skacok aki esetleg olyan tokot kiegeszitot pokemont akarmit vesz a telohoz ami nincs a leirasban, ha nem nagy keres belinkelne keppel vasarlas helyevel velemennyel ezzel is segitve azt aki unja a regit vagy meg nem vett stb.
Persze ha nem nagy megterheles xD -
stewe780
őstag
válasz
dobolson #5656 üzenetére
Duplanagytaps!! (csak opera miniben nem mennek az alsó képek beszúrása...
)
Erről a rejtett lehetőségről nem is tudtam. Nagyon tuti! Van még ilyen?Opera minizek, mert olyan szinten fogy a mobilnetem, hogy az káosz. WP-n sosem tudtam megközelíteni a limitemet (3GB), de itt a leggagyibb játék is lekap 50MB-ot úgy, hogy épp csak elindítottam. Nem tudom mi a jó eget forgalmaz, be-cache-eli előre a reámvideókat vagy mifene?
-
stewe780
őstag
válasz
kengyel #5655 üzenetére
Nem szerencsés dolog. Mindenesetre nagyon kiváncsi vagyok a véleményedre. Egy S7 mégiscsak egy S7. Tulajként sem tudom azt állítani, hogy az X5 jobb, de az én igényeimet jobban lefedi. Az amoled a folyamatos navi alatt nekem beég bármilyen jó minőségű. A fényképei pedig ennek természetesebbek, számomra szebbek. Kb ebben a kettőben jobb ez, meg az árában, viszont nekem ezek kiemelmedően fontosak voltak.
-
Örni
senior tag
Vajon a HTC-nek milyen a szervize? Nálunk van egyáltalán?
-
kengyel
nagyúr
Ennél a dupla kopp funkció nem játszik, vagy csak én bénázom ? Dupla koppintásos kijelző aktiválás, bocsi nem jól írtam.
-
d.mate08
tag
Sziasztok, hol tudom aktiválni a Now on Tap funkciót? Ha hosszan tartom az ujjam a középső körön , a Google appba dob át.
-
Bremy
csendes tag
Tudtok valami megoldást, hogy a figyelmeztető led a telón éjszaka ki legyen kapcsolva? Nappalra jó lenne, mert hasznos... Valakinek valami bevált módszer? Csak éjszaka jött egy emailem és villogni kezdett ezerrel :-D
-
Pankiii
tag
Aki esetleg angolul olvasni kis cikket új Nexusról ITT össze van szedve pár mondatban amit eddig sejteni lehet.
-
kengyel
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
válasz
stewe780 #5652 üzenetére
Inkább maradok a 6-verziónál, így is sok idő volt belaknom. Azért egy 510-es telefont beizzítani nem kis idő volt, sok frissítést telepített. De még ismerkedem a telefonnal, nagyon szokatlan egy S7-után.
Így egy fél nap használatból még sokat nem tudok, de kellemesen csalódtam benne.
És még hátravan a tok, és a fólia vásárlása. -
kengyel
nagyúr
válasz
dobolson #5649 üzenetére
Igen már közben keresgélem, köszönöm a gyors válaszod. Amúgy megéri feltenni sok a hiba benne ?
A 6.0.1-el is elvagyok, tökéletesen pörög vele a telefon.(#5650) n.gab
Lehet teszek vele egy próbát, mit veszíthetek
Uraim,
(#5652) stewe780
Így már inkább visszaesett a lelkesedésem, megvárom a véglegest .
-
n.gab
aktív tag
válasz
kengyel #5648 üzenetére
OTA Updates through Android Beta Program résznél.
Android Beta Program. -
stewe780
őstag
-
Bremy
csendes tag
Hát nem tudom, nekem nem sok app hiányom volt.. de ez én vagyok... a gyári appokat (amikre nincs alternativa.. email sms ilyesmi) azokat szerettem.. a térkép az kb. két hete ujult meg.. a régi here drive szar volt az tény.. de win10en már nem láttam hibáját.. waze pedig sosem fagyott le.. teljesen jól ment... yt app meg tényleg nincs :-) hát ez van... nem mondom hogy nincs mit fejleszteniük... :-)
-
dnelb
veterán
tök jó. kár hogy semmi app nincs rá. enélkül meg nem számít okostelefonnak
én megőrültem mikor wpt kellett használnom amikor szervizben volt a G2-esem. Normális navi nincs, a here drive egy vicc, maps nincs, waze kifagyott 5ből 3x (már amikor hajlandó volt elindulni), az appok amik meg vannak, az androidhoz képest fele annyit tudnak, nincs natív yt app, nincs alternatív böngésző. Röviden gyűlölöm azt a rendszert, dehát nem hiába van 3%on, hamarosan meg ki is pusztul
-
dnelb
veterán
-
Skyhigh
aktív tag
Könnyen lehet, mert a zajszűrővel (felső mikrofon) ilyenkor már veszi a hangodat, hiszen az pont a környezeti zajokat szűri ki valamelyik Dolby algoritmussal.
Próbáld ki hogy vkivel beszélsz és eltartod majd vissza teszed, hogy mit mond.
Nálam (nem Nexus) korábban ez probléma volt, ugyanis ha a közelség érzékelő jelzi hogy az arcomon van a telefon akkor működik a zajszűrés a felső mikrofonnal. ha teljesen elvettem az arcomtól akkor nem volt gond mert nem működött a külső zaj szűrés.#5629 brownus: a gyártási szám elő három számjegye (S/N után)
-
Skyhigh
aktív tag
válasz
slice14 #5625 üzenetére
Esetleg beírhatod úgy a garanciát hogy 2016.08.01-i állapot szerint, de mindenki érdeklődjön, mielőtt rendel.
2 hétig kb még fogok telefont keresni, tehát tudom adni az infót a cégekről...
Amennyiben mégsem azt is elfogadom, ugyanis még kb 2-3 hónapig forgalmazzák.
Kivéve ha tényleg vki nagyon betárazott 510-ből... -
n.gab
aktív tag
Nektek nem szoktak panaszkodni mások, hogy telefon beszélgetés közben rosszul hallanak ezen a telefonon? Elhallkultok vagy ilyesmi?
Egyre többen mondják az elmúlt pár napban.
Vagy lehet az Én hülye telefonálási szokásom miatt van, hogy eltartom egy kicsit a fejemtől telefonálás közben a telefon alsó részét kb 5cm-re?
Ha eltartjátok egy kicsit a telefont telefonálás közben
Nálatok is jellemző ez? -
slice14
veterán
-
Skyhigh
aktív tag
Töltőről használva a képernyő vibrál, nem úgy reagál ahogy szeretnéd.
Ezt mondjuk azonnal le is tudod tesztelni, megfogsz egy ikont mintha átszeretnéd helyezni és ha ugrál mindenfelé, vagy hasonló nem megszokott viselkedést látsz akkor ez gond lehet, de az is számít hogy melyik a legutóbbi biztonsági frissítés van fent. amennyiben a J jelű fent van akkor a töltő okozza, ha nincs akkor tedd fel a legutolsó biztonsági frissítést OTA-ról és nézd meg újra, az esetek nagy részében megszűnik. Ekkor SQ hiba okozta.#5622 stewe780: Igen ez a földelés hibája, te rajtad és a kijelzőn keresztül próbál a telefon földelni.
Nem kell félni, nem fog megrázni, mert nagy részben a töltőn keresztül földel, csak nem tökéletesen -
stewe780
őstag
válasz
torma99 #5598 üzenetére
Enyém is 606-os. Igazábó lehet, hogy a munkahelyen valami gagyibb toltő van, azon vettem észre a kijelző mocorgását töltés alatt, ha egy ponton tarzottam az ujjam. Az egy mikrousb-s, átalakítóval használtam, elég lassan töltötte fel a telót, szóval kellett használnom töltés alatt sokszor. Most kipróbáltam a gyári töltővel egyáltalán nem jelentkezik, vagy csak annyira minimálisan, hogy egyetlan pixelt ugrik el néha. Mondjuk a melóhelyen sem volt annyira zavaró, de azért látványosabban mocorgott.
Más: ma nagyon sok képet csináltam, ez a kamera csúúúúcs!! Mondjuk azért melegedett is a kicsike rendesen a HDR sorozatoknál.
Mekkora hőfokig bírja a proci? Valahol azt láttam, hogy 115C foknál nyomja a shutdown-t. Annak mondjuk a közelében sem jártam, de azért a 70-et erősen meglépte.
-
eisento
addikt
-
Bremy
csendes tag
Megjött a mobilcorner.hu -tól a Nexus 5x... sajnos hiába kértem 6xx-es szériát, 510-est kaptam, mondjuk mondták is előre, hogy esélytelen, hogy ők garantálni tudják, hogy milyen széria lesz, úgyhogy előre tudtam, hogy lesz ami lesz.
Elsőre szép meg jó, bár wp után elég fura a rendszer...
Az én ízlésemhez képest pedig eléggé melegszik (főleg az ujjlenyomatolvasó tud felforrósodni), de már egyszerűbb használattal is langyos... Remélem ez nem hiba, hanem egyszerűen csak a snapdragon 808 ilyen, aztán kész.. de nagyon nem vészes azért.. elviselhető.. az előző telóm középkategóriás cpu-val volt, az nagyon ritkán langyosodott..
amúgy frankó teló, jó választás volt
még néznem kell egy c-type-usb cuccot hogy a géphez tudjam kötni..
Ez az 510-es szériánál töltő probléma, ennek mi lesz a tünete, ha lesz??
Köszi
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Megvan a telefon egy 510-es fekete, 32-es telefon, és F-jelzésű. Android 6.0.1-el használom megvárom a végleges kijövetelét, addig elvagyok ezzel is. A telefon teljesen tökéletes, csak kicsit szoknom kell.
Tényleg minden jól működik rajta, ebben az árban nagyon megérte. A kamerát holnap lesz lehetőségem kipróbálni, de már tesztképet csináltam, ami teljesen jó lett. -
Skyhigh
aktív tag
válasz
slice14 #5617 üzenetére
Esetleg ezek a garancia dolgok bekerülhetnének az össze foglalóba felsorolás szerűen kik adnak gyártói garit, illetve a 509-510-511-604-606 különbségek is.
509 - Európába alig került hw-ben megegyezik a többivel.
510 ua mint a 509 de minden 4-5 töltőjével gond lehet (Megkérdeztem az LG-t cserélik a töltőt)
511 ua mint a 510 csak nincs rossz töltő
604-606 usb c type- usb a type átalakító -
troszti
aktív tag
válasz
tomboy0013 #5615 üzenetére
Igen, ez tény, de ez nálam nem teljesen egyenlő azzal, hogy a számlára ráírják az IMEI számot. Persze utal rá, de biztosra szerettem volna menni és inkább rákérdeztem
Szerk.:
A többiektől pedig köszönöm a választ! -
troszti
aktív tag
Visszakerestem, de senki nem írta le konkrétan, hogy a mobilkereskedes.hu-nál ráírják a számlára az IMEI számot! Valaki tudna erről infót adni?
-
Skyhigh
aktív tag
válasz
Pankiii #5606 üzenetére
VIP és NEXT-nek tuti ugyanaz a beszállítója, de sajna nem tudják a rendelésnél megadni, hogy mit szeretne a leendő ügyfél.
szvsz: anno a magyar importőr vagy egy-két nagyker betárazott belőle, és most hogy jön ki az új kezdik kiszórni, ezért is olcsóbb, ebből kifolyólag nem tartom valószínűnek, hogy jönne 6xx (ezekhez)
ezt alátámaszthatja, hogy az elmúlt 2 napban ~15 bolttal beszéltem/leveleztem/chateltem és vagy nem tudták megmondani (3db) vagy csak 510 volt nekik/rendelhető
update: Nexnél nem várható új szállítmány ebben a hónapban (kivéve ha vki felvásárolja a teljes készletet ami ma jött)
Feladtam, amint megjön az átalakítóm Kínából beadom a derekam és 510-esem lesz
A gyári kábel amit adnak az mind a két végén C type?
-
eisento
addikt
válasz
Pankiii #5606 üzenetére
hat annyira azert nem akarom hogy barmi baja is legyen a keszuleknek.... en hasznalni szeretnem sokaig mint ahogy a nexus 5-omet
bar remelem nem lesz olyan hibaja mint az n5-nek anno. a belso memoria ugy mondta be az unalmast hogy minden mukodott a telon de mivel akkor jott ki a 6-os android es nagyobb volt mint az eddigi frissitesek egyszeruen felraktam a telora, majd ugye app optimizing es elszamolt a vegeig majd kezdte ujra.
bevittem a szervizbe hat de mukszik a telo.... mondom de nem megy ra a frissites, hat ok annyira nem ertenek hozza felrakjak a gyari lg szoftvert ami meg asszem kitkat rendszer volt, es ha mukszik akkor ennyi. hat masodjara raszantam az idot amikor visszamentem hogy mondom akkor van itt wifi? van jo akkor lojjuk be letoltotte a frissites masfel ora alatt. persze utana latta a gyerek hogy tenyleg nem megy fel az ota update, es igy csereltek az alaplapot benne...
-
bl4ze
veterán
Nekem is 510-es a telefon, mobilkereskedes.hu 2 éves garival és nincsen semmi gond töltéskor.
-
Skyhigh
aktív tag
Nextelbe most érkezett új szállítmány: 510-esek
-
eisento
addikt
válasz
Pankiii #5560 üzenetére
meg lehet hogy jol kijovok belole mert ha mondjuk 1 even belul beadja a kulcsot eeees mondjuk nem lesz mar kaphato sehol es javitani se tudjak akkor ugye gariidon belul vagy visszaadjak vagy valaszthatok masikat, addigra jonnek az ujabb nexusok vagy a 6p lemegy annyira hogy arra cserelhetek
Szerk: ha hetfon vagy kedden megjon a telo a mobilkereskedes.hu-tol megirom / lefotozom milyen verzios stb. ^^
-
drk88
senior tag
hali,
olyan kérdésem van, ma voltam külföldön és nem tudtam telefonalni se netezni. Telekom dominos vagyok aktivaltam reggel a travel surf csomagot, a roamingot is belottem az adatkapcsolat menüben. Fizeteskor megkaptam az smst de küldeni illetve telefonálni nem tudtam. Az operator logonal R volt. Ez lehet vmilyen beállítás hiba vagy a szolgáltató? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG referenciakészülékén már az Android Marshmallow rendszer fut, méghozzá rendkívül sebesen. Jó a felhasználói élmény, az ujjlenyomat-szenzor, a kamera, csak az árazás nem.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Építő/felújító topik
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest