Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Indiában szeretnek TV-zni
-
Mobilarena
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Végre valaki aki rajtam kívül tapasztalta az Exchange-es hibát. Nekem hol összejött a beállítás, hol nem. A végén meguntam és átköltöztem a gmail-es címemre. De marhára felbosszantott, ráadásul senki sem értette mi a gondom. Egyébként én is elégedett vagyok a telóval. Nugáttal használom már majdnem egy hónapja és semmi gondom nincs vele, újraindulás se 7 se 6 alatt nem volt. 3 hónap alatt volt 2 db random merülésem a Play szolgáltatások miatt, de ez nagyjából bármelyik készüléken előfordulhat. A 2. egyébként barátnőm Huawei telefonjával egy időben történt ami egyértelműen nem telefon hibára vall.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG referenciakészülékén már az Android Marshmallow rendszer fut, méghozzá rendkívül sebesen. Jó a felhasználói élmény, az ujjlenyomat-szenzor, a kamera, csak az árazás nem.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- iPad topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Black & Decker töltőt keresek
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest