-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
Az App Ops-ban a Media fül alatt az összes appnál letiltottam a kamerát. A fényképezőn kívül úgysem használom. Azóta béke van.
KK-en nekem teljesen random jött elő a camera daemon. CM alatt is, Mahdi alatt is, stock alatt is. Android OS hiba az tuti ezt a Google is beismerte. Majd mondták, hogy a Lolliban javítva lesz tényleg a hiba. Hát nem. Lolli alatt nem daemon van, hanem FC
De hát így szeretjük az Androidot
-
metal01
őstag
Az mm-qcamera-daemon bug 4.4.2-n jelent meg először amit kijavítottak a 4.4.4-es verzióban. Elvileg. Gyakorlatilag nem. Nekem is többször sunyi módon leszívta az akkut. Restart oldotta meg általában. Az App Ops esetleg nem oldja meg? Letíltod a kamerát azokban az appokban amiben nem használod (pl. Skype, Messenger, Facebook, stb.). Hátha...
-
TTTotya
senior tag
Nem vagy ünneprontó. A linken található angol leírás első sorában benne van, hogy csak a ColorFade (boot animáció beragadása) miatti szivárgás lett vele kiküszöbölve. Elnézést ha megtévesztően fogalmaztam.
Hozzátenném, hogy a memória szivárgások nagy része 5.1-en ugyanúgy jelen van, sajnos.
-
gery2123
őstag
Rég láttam már ilyen jó akku statot.
Ha nem tetszene az LP design ennyire, még én is vissza mennék KK-ra.
Sajnos nekem is merül minden ok nélkül az elmúlt pár napban, de ezért nem fogom újra rakni a romot. Img - ből húztam újra legutóbb is, és nem gondolom, hogy 2-3 hét után újra kéne húzni megint. Lassan csak lesz valami majd -
Scooter74
őstag
Nekem meg pont az ellenkezőjét produkálja a telefon.
Semmi merülés semmi lagg minden úgy müxik ahogy az a nagy könyvben meg van írva.
És számomra ez nagyon szokatlan, főleg úgy, hogy full stock minden.
Egy éjszaka alatt merül 3-4%-t.
Ennek ellenére azért a Cataclysm cseszi a csőröm. Nem tudom, hogy most tegyem fel vagy várjam meg a következő buildet. -
bl4ze
veterán
-
( V )
veterán
-
Robbertho
aktív tag
Néztem ilyenekkel is, ebben a sorrendben, de semmi sincs, ami ébren tartotta volna.
Van cserébe ilyenem: Mióta először felraktam az 5.1-et, azóta az android rendszeren belül a "BluetoothPhoneService" 19-25% CPU-t eszik, legalábbis egy adott program, a Quick System Info Pro szerint.
Azóta full data wipe-pal felraktam a stock 5.1-et, majd rá a stabil Cataclysm-öt, és ugyanúgy jelen van. Eddig nem nagyon zavart, mert látványosan nem merült tőle a telefon (ébren meg biztosan nem tartotta), de most csak arra tudok gondolni, hogy ez lehet a baj, főleg, hogy hallgattam zenét aznap Bluetoothon keresztül.
Ilyen szolgáltatást egyébként nem is találok a DisableService app-ban sehol, meg a neten sincs róla semmi, hogy pörgetné a procit.
Van valami másik, megbízható feladatkezelő, amivel meg tudnám nézni, hogy tényleg járatja-e a procit ez a folyamat? -
BDave
őstag
Ha összedugom a telefont, akkor nem jelenik meg semmi az Eszközkezelőben (kivéve ha bekapcsolom az USB Hibakeresést). Így nem is tudom letörölni a drivert, se újra feltelepíteni.
(#38108) Just486: Köszi! Bekapcsoltam az MTP-t és felismeri a telefont (legalábbis a benti gép, majd otthon is kipróbálom)!
-
Robbertho
aktív tag
Custom ROM-on előfordul a SystemUpdateService miatt. Mert a custom ROM-oknál ez le van tiltva érthető okokból, de a legújabb GPS-szel valamiért ez összeakad.
A legújabb Cataclysm-ben javítva van a hiba, már nem okoz gondot.
Újraindításig megoldás a Disable Service nevezetű appal a fent említett szolgáltatás be, majd újból kikapcsolása. -
( V )
veterán
flashelhető zipként: 5.1 BL & modem
(tesztelve) -
GrooveHero
addikt
-
lita66
tag
Van némi igazságod....
Viccen kívül, munkatelefonként nyűvöm, tehát játék, film, (YouTube), zenehallgatás nem nagyon van.
Csak telefonálás, internet (chrome, gmail) navigáció, wifi, bluetooth füles, egész nap.
Némi Hangouts, és WhatsupMess, esetleg Skype. Hírek.
Nap végén 60%, éjjel töltőn. Hetente egyszer restart. Ennyi. -
twine
veterán
Meg itt a MWC, meg a különböző bejelentések,illetve a készülék is lassan másfél éves, és 100 "kockából" 80 elkezdett tudat alatt pörögni, hogy "váltani kell, mert a mostani telóm már úgyis egy rakat sz@r..."
(vicc...vicc..vicc...bár a teoriámnak úgy általában, tulajdonítok némi valóság alapot
)
-
( V )
veterán
hát srácok rohadtul leakel ez a nyalóka, egy linket nem tudok a messengesrből átmásolni a böngészőbe anélkül hogy valamelyiket be ne zárná, vezetés közben meg random bezárja a háttérben futó zenelejátszót a navi mellett... az hogy a Nova mindig újra rajzol már szinte alap, de van hogy azt is resetelni kell hogy egyáltalán lássam az ikonokat.
tudom még alpha de sztem az 5.1-ig maradok a KK-n cam démon ide vagy oda...
-
mmarta
senior tag
Nálam már fent van a Robbie-féle SlimLp, fantasztikusan gördülékeny, sima. Még nem futottam hibába. Nekem jól bírja az aksi, tegnap reggel tettem fel bőven kibírta a napot, igaz nem nyomkodom percenként. Illetve minden - számomra- haszontalan dolgot letörlök, vagy letiltok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Home server / házi szerver építése
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest