-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Ez így van ...
(#5017) hariboh
Tehát akkor van szabad memória, elsőként próbáld meg a Beállítások / Alkalmazások / Összes / Gel Launcher > Adatok törlése, ha ezek után is csinálja akkor ténylég a MB/RAM -ra gyanakodnék hogy valami a háttérben elhasználja, sőt próbáld kikapcsolni a Google Now -t akár emiatt is lehet
-
w333
félisten
Ehhez csak annyit szólnék hozzá ... ha neked a stock gyári rom jön be akkor az LG G2 -re miért nem raktál fel egy CM11 -et ? így maradt volna a nagy akksi / IrDA és ugyan olyan smooth lett volna a telefonod mint most a Nexus 5
Persze ha külsőleg neked jobban bejön a Nexus ... akkor így már érthető
-
icons
addikt
Áhám. Valószínűleg megéri kézzel akár több száz név, telefonszám, esetleg e-mail meg ki tudja milyen párosokat felvinni, amikor ez programmal két kattintással megoldható. Amennyiben nem sikerül vele, lehet törölni, és mégegyszer megpróbálni.
Nem értem, ezzel a módszerrel mi nem "tiszta".
Az meg hogy nem érted, miért hülyeség, és mire írtam, hogy másnak én is könnyen írom, hogy válogassa ki a hamuból a lencsét/babot/rizst, na, ahhoz megintcsak gratulálok
Ha meg te így csinálnád meg, akkor neked is megy egy nagy gratula!
Remélem a weblapokat is HTML és CSS alapján rajzolod le egy papírra és nem a képernyőn nézed!
Előre 2013, okostelefonok, csináljunk mindent kézzel!! yeeeaaahhhhhSzerk.: mielőtt felvetnéd, hogy de a te módszereddel a 200 kontakt közül ki lehet válogatni azt a 10et, aki már nem kell. Hát az az igazság, hogy azt ígyis-úgyis könnyen ki lehet válogatni!
-
icons
addikt
Abban teljesen biztos vagy, hogyha van egy lementett névjegyzék fájlja, akkor azt semmilyen módon nem tudja a mai, algoritmizált világban bevinnie egy okostelefonba?
Ez elég nagy butaságnak hangzik. Nekem még a színeskijelzős butatelefonjaimmal is sikerült ezt megoldani, te meg olyan tanácsot adsz valakinek 2013ban, hogy kézzel írjon be esetleg több száz kontaktot?
Vannak, akik más idejével elég könnyen dobálóznak
(#3201) Tomace91
Kétlem, hogy az N5höz külön lenne ilyen program, de nincs is rá szükség.
Google is your friend
Keress rá a letöltött fájl kiterjesztésére és írd mögé, hogy "android", biztos vagyok benne hogy ezzel a két szóval is fogsz releváns találatokat kapni. Ha nem, akkor picit szűkítsd még a keresést!Illetve egészen sok app van Play Store-ban, amikkel képes vagy SMSeket, kontaktokat fájlból visszaállítani.
(#3204) kerjani
Egész szimpatikus leírás! -
V.T.
aktív tag
-
vick33
tag
Neem dehogy. Viszont amikor nyitod a bootloadert csinál egy factory resetet.
A nyitott bootloader azt jelenti hogy recoveryt és kernelt cserélhetsz és hozzáférsz mindenhez. Ez azért jár resettel hogy így ne lehessen mások adatait megszerezni. De mivel ez egy nexus a bootloadert bármikor nyithatod zárhatod. Ota ugyanúgy van mindkét esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged