- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
válasz tothdev #19414 üzenetére
nem? akkor olvass kicsit vissza.... és a háromszázadik "ugye nem törik a hátlap" kérdésnél rájössz... jah majd elfelejtettem a Telenoros is független...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
mrdavid
aktív tag
válasz tothdev #19552 üzenetére
Szia
Én is kint vettem, és tudod gariztatni, bár nincsenek a helyzet magaslatán,de egy ismerősom ott osztályvezető s mondta, hogy kötelesek cserélni javítani, ha forgalmazzák, én is leinfoztam
nyugodtan vedd megtörést szerintem nem sokan tapasztaltak, ha csak ejtették le védelem nélkül...
Macbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
bbalika81
aktív tag
válasz tothdev #19552 üzenetére
Eu Mediaban vásároltra bármyely EU-s Mediaában tudod garanciáztatni! Ez tuti.
A google play és egyéb külföldi beszerzéseket nem szervizeli itthoni az LG...hiába van számlád gari jegyed, az itthoni LG csak a magyar gari jegyeseket szervizeli.
Nekem volt S3-asom és HOX-om Nexus 4 előtt, de sehol nincsennek N4-hez!!!
S3 LTE ugyebár 2 gb ram-os, de sztem akkor is jobb vétel az N4![ Szerkesztve ]
-
FearTomi
őstag
válasz tothdev #21840 üzenetére
Én azt ajánlom, hogy kezd el használni a telefont és ha nem elég gyors, akkor romolj, különben semmi értelme nincs. Sokan vagyunk akik régen romoltak az előző telefonjaikon és nem érezzük most úgy, hogy kéne, viszont van olyan is, akik tényleg ki akarják hozni a maximumot ők romolnak. Az aksi idő stock romon és custom romon is körülbelül azonos, szóval elég szerintem, ha pár felesleges szinkronizálást kikapcsolsz, illetve GPS, NFC mindig legyen kikapcsolva, ha nem használod. Esetleg, de pl. én ezt nem szeretem, mert pont egy tök jó funkciót veszítesz el, az automatikus fényerőállítás kikapcsolásával is lehet aksi időt nyerni, vagy, ha 2G-n használod a telefont és csak akkor kapcsolod át 3G-re, ha fontosnak érzed. Rootolni még romoláshoz sem kell, az aksi időhöz, meg nincs köze, max akkor kell a root, ha olyan appot akarsz felrakni, ami igényli a rootot. Elvileg garancia vesztéssel, csak akkor jár, ha szerviz előtt nem állítod vissza a telefonod eredeti állapotába. Gyakorlatilag én személy szerint nem tudom mennyire nézik ezt (anno Defy-nél kb. leszarták ), lehet az LG szerviz sem fog harapni érte, hiszen azért mégis csak egy "fejlesztői" telefonról van szó.
[ Szerkesztve ]
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest