Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Terentius #42 üzenetére
Egyert kell erset. Lenovo s759-em van, ugyanez a kijelzomeret, ugyanez a felbontas, proci, ram, satbooi, es hasit. Boven tobb, mint amire szukseg van egy telefonban.
Ketmagost csak azert nem akartam venni kinabol szaz dollarert, mert azok mar tenykeg eleg kiherelt darabok, 512 memoria, meg ilyen aprosagok. De nekem a levono gps-e navigaciora megfelelo. Olvastam, hogy tracklogra nem jo, mert nehany metereket ugral, es ezert a bejart utvonal nyomkovetesekor sokat teved. Masik dolog a kamera. Hat ebben tenyleg van meg hova fejlodnie a kinai gyartoknak, ez teny. De azert nem olyan hasznalhatatlanul vacak, mondjuk 2-3 generacival vannak atlagosan lemaradva a nagyobb gyartok atlagos termekeihez kepest. Konkret peldaval a 2010-es kiadasu samu galaxy ace nagyjabol ugyanezt tudta kameraban, mint a mostani lenovo, igaz, videoban csak 640*480-t birt. -
devast
addikt
válasz
Terentius #46 üzenetére
Nekem meg 1m pontosságú. (Huawei G700) De ez nem változtat azon a tényen, hogy az mt6589-ek kb 80%-án használhatatlan. Főleg a kisebb, noname oem-ek termékein.
ps: Ez egyértelműen az oem-ek sara nem a mediateké, de ettől függetlenül valós jelenség, amit érdemes lenne tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Trollok komolyan
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest