- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Terentius #42 üzenetére
Egyert kell erset. Lenovo s759-em van, ugyanez a kijelzomeret, ugyanez a felbontas, proci, ram, satbooi, es hasit. Boven tobb, mint amire szukseg van egy telefonban.
Ketmagost csak azert nem akartam venni kinabol szaz dollarert, mert azok mar tenykeg eleg kiherelt darabok, 512 memoria, meg ilyen aprosagok. De nekem a levono gps-e navigaciora megfelelo. Olvastam, hogy tracklogra nem jo, mert nehany metereket ugral, es ezert a bejart utvonal nyomkovetesekor sokat teved. Masik dolog a kamera. Hat ebben tenyleg van meg hova fejlodnie a kinai gyartoknak, ez teny. De azert nem olyan hasznalhatatlanul vacak, mondjuk 2-3 generacival vannak atlagosan lemaradva a nagyobb gyartok atlagos termekeihez kepest. Konkret peldaval a 2010-es kiadasu samu galaxy ace nagyjabol ugyanezt tudta kameraban, mint a mostani lenovo, igaz, videoban csak 640*480-t birt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Gurulunk, WAZE?!
- Óra topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Milyen TV-t vegyek?
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest