Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dr. Akula

félisten

válasz Hellwhatever #14 üzenetére

Biztos kifoghattam volna, ha lett volna ilyen náluk, de nem volt. Ezért vettem utána Asust, mert náluk nem szokott előfordulni, ezt már sokszor bebizonyították. Selejtes sorozatból meg nem veszek másik ugyanilyet próbálkozni hogy hátha az majd másmilyen lesz. Ha ennyire figyelnek a minőségre, mitől lenne más? 100k HUF az nem az az összeg, amit csak úgy kidobál az ember sokszor is, hogy legfeljebb az is megy a kukába.

(#15) Pinky Demon: Ennek valószínűleg az az oka, mint a linuxos vírusoknak: léteznek, de mivel szinte senki nem használja, 1. nem derül ki, 2. a vírusírók se állnak neki megírni, mert nem lesz min terjednie, márpedig nekik az a cél. Ha mindenki Asust vesz, másoknál nem is nagyon van esélye hibának kiderülnie. Kivéve ha valaki olyan balek mint én, hogy 100k-t kidob egy selejtre, amire a gyártó / kereskedő is balek módon nem vállal garit, így az 1. kör után le lehet vonni a konzekvenciát hogy ez bizony lutri, amivel többet nem próbálkozunk. Amúgy Asussal még sose volt bajom, talán pont azért mert abból is csak a felsőkategóriát vettem mindig, és legalább arra ügyelnek. A Giga meg arra se.

Új hozzászólás Aktív témák