Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Én eddig akárhány ASUS cuccot vettem, mind szar volt, a gariztatásuk megy egyenesen felháborító. Gigával még soha, semmi bajom nem volt.
Nyilván két különböző párhuzamos univerzumban élünk.
Viccet félretéve: én soha nem fogok ASUS-t venni többet, de ha valaki ragaszkodik hozzá, simán összerakok neki egy gépet, akár fullosan az ő termékeikből, mert tisztában vagyok vele, hogy az én tapasztalataim nem jelentik azt, hogy mindig mindenük szar. -
Cathulhu
addikt
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Nem szandekom, hogy egy vegelathatatlan offtopic vitat inditsak/folytassak markapreferenciakrol, de hitetlenkedve latom mindenutt az ASUS istenitest, mikozben a legtulhypoltabb, legtaknyabb minosegu gyarto szvsz, negyed evszazados palyafutasom alatt meg egyszer sem talalkoztam olyan termekukkel, aminek ne legyen valami baja (pedig probaltam kb mindenfelet), a szoftveres tamogatasukrol nem beszelve. Giga lapok kozott is sok a szemet sajnos, de a legelnyuhetetlenebb lapjaim is toluk vannak, tizeneves lapok is siman mennek, mikozben pl MSI-kbol mar egy se uzemel.
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Attól hogy belefutsz egy hibás darabba egy adott gyártónál összességében még nem jelent semmit, Asusnál is ugyanúgy kifoghattad volna. (Egyébként ha ilyen szinten sorjásak a lábak annak azért proci behelyezés előtt szabad szemmel is látszaniuk kell.)
Ellenben az Asus lapok sajnos a csúcsot kivéve általában kategórián belül a leggyengébb VRM-mel rendelkeznek, ezt viszont nem tudod kikerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 Eladó!
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- Új, felbontott G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL26 Trident Z5 Neo RGB EXPO - 10 év gari! -
- PC bontás - be quiet Silent Base 600, be Quiet 550W, B760M DDR5, i5-12400F, 32Gb, RTX 3080, 1Tb SSD
- Corsair 2x16Gb 6400 cl32 hynix a-die eladó ( cl34 7800!!!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest