Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr. Akula #16 üzenetére
Én eddig akárhány ASUS cuccot vettem, mind szar volt, a gariztatásuk megy egyenesen felháborító. Gigával még soha, semmi bajom nem volt.
Nyilván két különböző párhuzamos univerzumban élünk.
Viccet félretéve: én soha nem fogok ASUS-t venni többet, de ha valaki ragaszkodik hozzá, simán összerakok neki egy gépet, akár fullosan az ő termékeikből, mert tisztában vagyok vele, hogy az én tapasztalataim nem jelentik azt, hogy mindig mindenük szar. -
Cathulhu
addikt
válasz
Dr. Akula #10 üzenetére
Nem szandekom, hogy egy vegelathatatlan offtopic vitat inditsak/folytassak markapreferenciakrol, de hitetlenkedve latom mindenutt az ASUS istenitest, mikozben a legtulhypoltabb, legtaknyabb minosegu gyarto szvsz, negyed evszazados palyafutasom alatt meg egyszer sem talalkoztam olyan termekukkel, aminek ne legyen valami baja (pedig probaltam kb mindenfelet), a szoftveres tamogatasukrol nem beszelve. Giga lapok kozott is sok a szemet sajnos, de a legelnyuhetetlenebb lapjaim is toluk vannak, tizeneves lapok is siman mennek, mikozben pl MSI-kbol mar egy se uzemel.
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
Dr. Akula #10 üzenetére
Attól hogy belefutsz egy hibás darabba egy adott gyártónál összességében még nem jelent semmit, Asusnál is ugyanúgy kifoghattad volna. (Egyébként ha ilyen szinten sorjásak a lábak annak azért proci behelyezés előtt szabad szemmel is látszaniuk kell.)
Ellenben az Asus lapok sajnos a csúcsot kivéve általában kategórián belül a leggyengébb VRM-mel rendelkeznek, ezt viszont nem tudod kikerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest