- Yettel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Hellwhatever #14 üzenetére
Biztos kifoghattam volna, ha lett volna ilyen náluk, de nem volt. Ezért vettem utána Asust, mert náluk nem szokott előfordulni, ezt már sokszor bebizonyították. Selejtes sorozatból meg nem veszek másik ugyanilyet próbálkozni hogy hátha az majd másmilyen lesz. Ha ennyire figyelnek a minőségre, mitől lenne más? 100k HUF az nem az az összeg, amit csak úgy kidobál az ember sokszor is, hogy legfeljebb az is megy a kukába.
(#15) Pinky Demon: Ennek valószínűleg az az oka, mint a linuxos vírusoknak: léteznek, de mivel szinte senki nem használja, 1. nem derül ki, 2. a vírusírók se állnak neki megírni, mert nem lesz min terjednie, márpedig nekik az a cél. Ha mindenki Asust vesz, másoknál nem is nagyon van esélye hibának kiderülnie. Kivéve ha valaki olyan balek mint én, hogy 100k-t kidob egy selejtre, amire a gyártó / kereskedő is balek módon nem vállal garit, így az 1. kör után le lehet vonni a konzekvenciát hogy ez bizony lutri, amivel többet nem próbálkozunk. Amúgy Asussal még sose volt bajom, talán pont azért mert abból is csak a felsőkategóriát vettem mindig, és legalább arra ügyelnek. A Giga meg arra se.
-
Dr. Akula
félisten
Z390 Designare, az egyik legdrágább s1151 lapjuk (volt), ha a pénzesebb cuccokra ilyen "minőséget" szánnak, akkor milyen lehet az olcsóbb...
-
Dr. Akula
félisten
Volt "Designare" alaplapom, legfőbb "előnye" az volt hogy annyira sorjásak voltak a CPU foglalat tüskéi, hogy a proci ráhelyezésétől elhajlott 6-7 darab, amivel kuka az egész. Gari ugye lábakra nincsen sehol. Persze ilyenkor az szokott lenni hogy biztos rosszul / ferdén lett ráhelyezve a proci, user error - na de a középső tüskék esetén, ahol se a belsőbb, se a külsőbb lábak nem görbültek, csak és kizárólag ott? Azóta visszatértem az Asushoz, a Gigabyte nevet meg elkönyveltem a Tomato / Acorp mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Anime filmek és sorozatok
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Yettel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest