- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
Valaki, aki szerint most tisztább lett/lesz a kép, válaszolna a srácnak? [link]
És ő legalább kérdez... -
_Toka_
senior tag
... aki meg nem annak szerintem teljesen mindegy mit vesz csaj új legyen ez a szempont.
Hát ez az... Lehet, h. már a 9800 blabla-t /alias 8800 blüblü/ meg se venné, de így bezzeg majd jól megveszi, és még boldog is lesz, hogy milyen jól járt az új kártyával. És még nem vettem figyelembe azokat a hozzá nem értőket, akik pl. a 8800-ukat, 9800-ukat cserélik le - mert már miért is ne - egy ilyen új jövevényre... Megkérdezném, vajon velük szemben ez mennyire korrekt
Mert ez most így olyan nagyon átlátható... -
_Toka_
senior tag
Nagyon sánta ez mindenképpen! Ugyan még nem tudtam eldönteni, mert bizonyos szempontból ez a fából vaskarika tipikus esete, más szempontból viszont éppen egy vasból fakarika ... deeee semmi egyéb!
(#54) Hunpriest: Igen, tulképp most pont nem baj, ha lelassul a fejlődés ... de legalább is az általa generált hardvercsere-kényszer. Hisz válság volna, vagy mifene... Megjegyzem, szerintem épp a válság az, ami ennek a lépésnek a megtételére kényszerítette/sarkallta az nV-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest