- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
anrb
aktív tag
Annyit még hozzátennék, hogy nem csak a Navi-Gate nem működtet Garmin szervizt, hanem konkrétan nincs publikus szervize a Garminnak. A garancián túli fix díjas csere a gyártónál minden óra esetében elérhető, de sokkal több adminisztrációval jár és számlát is kérhetnek.
A gyártóhoz beszállított hibás termékek viszont javítás után cseredarabokként folytatják.
Jó dolog a fix díjas csere, de még jobb lenne, ha kevesebb lenne a meghibásodás és lehetne javítani az órákat. A Fenixnél olcsóbb modellek legalább 5 éve ragasztottak - a korábbiakban relatív könnyen megoldható volt az akkucsere. -
Én is most utána olvastam és gondolkodok egy garmin beszerzésén. A fenix 6 jó lenne szerintem amire én használnám és nem is tud olyan sokkal többet az 6x pro. Mellkaspántot használsz hozzá? A GPS mennyire szereti mondjuk a 20 méteres inga futást? Minden napi órának is használnám, fontos hogy tudjon ébreszteni, éjszaka ki lehessen kapcsolni a felemeléses ébresztést. Jön rá napközben sok értesítés és heti 2-3 max 4 edzés/meccs lenne. Ezt hogy bírja az aksi?
Hétköznapra van hozzá jó bőrszíj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Google Pixel topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest